Melyik a legjobb magyar egyetemi város budapesten kívül?
Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 23:15
1/13 anonim válasza:
Debrecen, nyugis, lehet tanulni :p de szórakozóhelyek szempontjából Miskolc.
3/13 anonim válasza:
Szerintem abszolút Szeged. Mondjuk én Pestnél is jobban szeretem:D
Miért?
Sok a fiatal, vannak jó szórakozóhelyek, kocsmák, mindig találni vmi jó koncertet. Rengeteg diákkedvezmény, ingyen bérlet a tömegközlekedésre, tankönyvtámogatás, télen ingyenes koriestek, Anna-fürdőben is van néha ingyenes fürdőzés. Vmelyik uszodában este ingyenes az úszás.
Az egyetem színvonalas, szerintem az egyetemi könyvtár is kitűnő:)
Kevés pénzből jó kajákat lehet enni:)
Hát hirtelen ennyi jut eszembe:)
4/13 anonim válasza:
Minden egyetemen sok az alkoholista... Csak mondjuk ha lány vagy, Miskolcon nincs nagyon értelmes szak lányoknak.
5/13 anonim válasza:
Azért Pécset se felejtsük el, pláne az EKF évében.
6/13 anonim válasza:
A Miskolcot minősítőktől kérdezném, hogy melyikőjük járt oda egyetemre? Mert kicsit el vannak tévedve.
7/13 anonim válasza:
Én nem Miskolcra járok, de ott lakom.
9/13 anonim válasza:
Szeged, de Pécs és Miskolc se rossz. Utóbbi főleg a maga kis egyetemi városkájával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!