Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Egy ilyenért kaphatok valamit?...

Egy ilyenért kaphatok valamit? Tudom, hogy nem a legjobb ötlet, de ha lebukok, lehet valami bajom?

Figyelt kérdés
Lényegében csak annyiról lenne szó, hogy van 4 db elem, ami már lemerült. Vennék ugyan olyat, és az üzletből kisétálva kicserélném a 4 új elemet a régire, hogy nem működik.
2011. jan. 24. 18:48
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

az elemeken fel van tüntetve az eladhatóság (felhasználhatóság) hó/év dátuma.

ennek egyeznie kell az üzletben kaphatóval.

márkáról, típusnévről nem is beszélve.

2011. jan. 24. 18:56
 2/10 A kérdező kommentje:
Értem... De nagyítóval csak nem nézik meg...
2011. jan. 24. 18:57
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem... a pénztártól való távozás után reklamációnak helye nincs... körülbelül ezt tudom elképzelni. Persze ha van, akkor próbáld ki, és mondd el mi történt.
2011. jan. 24. 19:03
 4/10 A kérdező kommentje:
Jó, majd szólok. Bár nem tudom, mikor fogom megvenni az eleme(ke)t. Hó végére nem úgy van pénz...
2011. jan. 24. 19:10
 5/10 anonim ***** válasza:
86%

Azért ez mégis csak lopás, de hogy a kérdésedre is válaszoljak, azt hiszem elemekre nincs cseregarancia.

De lehet hogy tévedek!

2011. jan. 24. 19:25
 6/10 anonim ***** válasza:
85%

Miért akarsz lopni? Remélem tudod, ha elkapnak lecsuknak, már nincs 20 000 forintos limit meg ilyesmi. 10 forintos rágóért is lecsuknak. Nem tudom, hol van a becsületed, ha 4 elemért elcserélnéd.

Szóval igen, lehet bajod, nem is kicsi. Pár hete tele volt a híradó azzal a két tinicsajjal, akik kozmetikumot loptak és őket is rács mögé küldtek, aztán még ők bőgtek. Igenis megérdemelték.

Tudod, suli mellett én is egy üzletben dolgozom, és ha lopnak, azt nekem kell megfizetnem, nem a gazdag főnökúrnak. Szóval kérlek, ne lopd meg az amúgy sem jólkereső dolgozókat, oké? Neked sem esne jól, ha bemennék a szobádba és lenyúlnék valamit.

2011. jan. 25. 11:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Lenyegebol "csak arrol van szo", hogy tolvaj vagy.
2011. jan. 25. 13:17
 8/10 A kérdező kommentje:
Hm...
2011. jan. 25. 17:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi volt ez a "hm", kedves kérdező?
2011. jan. 30. 14:55
 10/10 anonim ***** válasza:
És mi szépet szoktál még lopni, érdekelne a dolog. Gondolom nem csak az elemekkel csinálod ezt.
2011. febr. 14. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!