Miért olyan rondák az angol nők?
Figyelt kérdés
Nem mondom, hogy mindegyik, de annyira egyre megy mindegyik, tipikus arcuk van, ronda orruk stb.
Miért?
2011. jan. 10. 16:07
11/19 anonim válasza:
Azt hallottam maguk az angolok is csúnyának tartják az ottani nőket....
12/19 anonim válasza:
17:24: szerintem ugy ertette a valaszolo, hogy mivel szigetorszag, azon kivul nem keveredtek es ez ertheto is, mert regen nem volt ez egyszeruen megoldhato. Szerintem valamilyen mercevel lehet merni es kell is. Tenyleg sok no csunyabb meg az angoloknak is...nem veletlen, hogy manapsag kulfoldi feleseget valaszt egy eleg nagy reszuk. Magyarorszagon a ferfiak nem valasztanak kulfoldi feleseget (nem tipikus legalabbis) es ez nem veletlen...persze tulzas, hogy a magyar nok a legszebbek, de angol nok tobbsegetol biztos, hogy szebbek. Nem biztos, hogy egy veletlenszeruen kivalasztott angol es magyar no kozul a magyar lesz szebb, de nem kicsi ra az esely. Es ez nem legbol kapott dolog. Eltem eleg sok orszagban, lattam kulonbozo naciokat, ott is van egy "szep-nem szep" standard es ha az kivul esik a kinalaton, a pasi kulfoldi no utan nez...sok nyugati orszagban ez van.
13/19 anonim válasza:
mindenhol van szép is ronda is. ott gondold el..semmi nap, és nem esznek mást mirelit kajákon kívül. mondjuk nézd meg emma watsont.ő szép.és angol
14/19 anonim válasza:
Valakiknek rondáknak is kell lenniük, hogy mások szépek lehessenek, ezek ugyanis, legalábbis részben, egymást feltételező fogalmak.
Sok helyen lehet találni ronda nőket, ebben Anglia nem egyedülálló. Sok ronda nő van a görögök, arabok, indiaiak stb. között is.
15/19 anonim válasza:
Valaki tudna egy képet linkelni erről tipikus angol nőről?
Mert már hallottam sokszor, hogy rondák, de nekem nem tűnt fel.
17/19 anonim válasza:
Csúnya angol nő pl. Margareth Tatcher és II. Erzsébet királynő.
Szép angol nő pl. Emma Thompson és az anyukája, Phyllida Law.
18/19 anonim válasza:
azért rondák, mert én nem vagyok angol.. ha angol lennék legalább egy szép angol nő lenne
19/19 anonim válasza:
Nem tudom, melyik válaszoló írta Emma Watsont, de ő balkáni mércével is teljesen közönséges. Max az angolok között tűnik ki, de akkor is csak sminkkel, mert smink nélkül úgy néz ki, mint egy hatodik osztályos kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!