Kis segítséget kérek! Hogyan váljak végre férfiassá?
Úgy testileg, mint lelkileg. 18 éves vagyok, általános iskola vége óta kissé embergyűlőlő, mert ott történt pár olyan dolog, ami teljesen taccsra vágta az önbizalmamat, amit ezóta sem szereztem vissza. Azóta kb. ez a gyűlölet határozza meg az életemet, mindenki iránt, aki sikeresebb nálam. Az önbizalmamat is ilen "menőgyerekek" vették el, azóta az összes ilyet utálom tudatalatt. A másik, hogy sosem voltam eleve valami férfias, nagyon sokáig tól "anyás" voltam. Sosem voltam benne ilyen gyerekkori hülyeségekben, mindig is túl komoly kisgyerek voltam, inkáb felnőtt-társaságokat kerestem. Nehéz volt mindig is beilleszkedni a korombeliek közé. És még valami: egyszerűen túl érzékeny vagyok, nem jó az idegrendszerem.
A külsőm sem túl biztató: mindig mindenhol én voltam a legkisebb, az, aki a tornasor legvégére kerül. Alacsony vagyok és nagyon vékony (60 kiló). Nem mondanám, hogy nem vagyok izmos, de csak a saját súlyomhoz képest. Tehát ilyenekben, hogy pl. fekvőtámasz, húzodzkodás, ahol az ember a saját súlyát kezeli, jó vagyok, de amikor pl. súlyemelésre kerül sor, ahol az abszolút izomzat számít, nem a relatív, nagyon gyengének számítok. Egyébként meg mindenem ropog, bármerre mozdulok, ami egy emberen ropoghat, az nálam ropog. Sokszor van, hogy valamim egyszerűen elkezd "rosszul működni", váratlan helyeken érzek fájdalmat. A másik meg, hogy nem eszem eleget (konkrétan k**** keveset) és nem is szokott étvágyam lenni. Ezek nem olyan nagy dolgok, de összességében elég zavaró. Sportokban, ami ugye egy férfias pont lehetne, azóta vagyok béna, hogy az önbizalmam elveszett, azóta valahogy nem tudok célozni a labdajátékokban és félek csapatjátékokban játszani. Egyetlen jó, ami fizikai szinten elmondható rólam, hogy szívós vagyok és fürge.
Uff, most látom, milyen hosszúra sikeredett. A hosszas bemutatkozás után jöjjön a kérdés: HOGYAN LEGYEK FÉRFIAS/JÓ A CSAJOKNÁL? A nyüzüge lúzereket senki nem szereti, ezt megértem. Hanem úgy gondolom, hogy belül nagyon is érett vagyok, csakhát először mindenki a külsőségeket nézi ugyebár... A testi dolgokon megmondom őszintén, fogalmam sincs, hogyan tudnéák változtatni. Növésre és hízásra nem tudok technikákat az evésen kívül, ami annyira nem megy. Erősíteni erősítek itthon, de az alkatomnál fogva mindig is le leszek maradva.
A belső tulajdonságaimon pedig már régóta próbálok változtatni, több-kevesebb sikerrel. Az a gond, hogy úgy érzem, rossz korba születtem, mert ami manapság a korosztályomban divat, azt én rühellem (erről külön oldalakat tudnék írni, úgyhogy ezt hagyjuk). Mind a lányok, mind a fiúk oldaláról. Nem találom a helyem.
18 éves vagyok, úgy érzem, már késő van. Ha a jelenlegi állapotomban maradok, csapnivaló felnőtt lesz belőlem, annak ellenére, hogy kisgyerekként mindenki nagy jövőt jósolt nekem az eszességem miatt. Aki végigolvasta, átélt már hasonló dolgokat, tud jó tanácsot adni, azt kérdezem: MI A FENÉT CSINÁLJAK?
Nem értem ezt a gyakorit mindig ilyen régi kérdések jelennek meg a linkekben :) Na mindegy, válaszolok.
Hízás: nutella, tejszínhabos gesztenyepüré, kacsazsíros kenyér paradicsommal, rántott hús és rántott zöldségek.
Külső: fekvőtámasz, húzódzkodás
Belső: témához illő komoly oldalakról infók begyűjtése
Bénaság: Menhelyi kutyusok szemébe nézegetés, és rájössz milyen jó neked.
Menő arcok utálata: ne utáld őket mert lehet hogy te is az leszel.
Csajok: a csajok nagyon bénák tini korukban, nem mindig a jót választják,és később megbánják, ne vedd magadra, tapasztalatlan mindenki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!