Ez nem minden nőre igaz, de cserébe sok férfire is.
Azért, mert úgy gondolják, hogy majd ha szükség lesz rá, akkor milyen jó, hogy olcsóbban megszerezték.
Én nő vagyok és egyáltalán nem befolyásolnak ilyen módon az akciók.
Úgy viszont igen, hogy ha eldöntöm, hogy müzlit fogok venni, akkor azt veszem meg, ami az alap árához képest valóban akciós. Ez még a változatos étrendet is biztosítja :D:D
2011. jan. 2. 18:36
2/12 anonim válasza:
Ugyan az: hátha majd jó lesz valamire :)
Pl. legutóbb elmentem vásárolni, láttam, hogy olcsón van ilyen kis fürdőszobai tartó polc vagy mi a neve. Nem terveztem ilyet venni, de ha már láttam, hogy van, és nem is drága, akkor már megvettem, mert hasznos. Valószínűleg ha nem láttam volna, hogy van, akkor továbbra is meg lettem volna nélküle, de ha már van, akkor használom, mert jó :)
2011. jan. 2. 18:55
3/12 anonim válasza:
Érdekes ez az általánosítás nőkre :D
Nekem a párom után kell a kosárból kidobálni minden sz@rt XD
2011. jan. 2. 19:12
4/12 anonim válasza:
Ez jó kérdés. Én azért szoktam mondjuk akciósan ruhát venni, mert "ennyiért hülyeség lenne itt hagyni" és "úgysem tudom, soha hogy mit vegyek fel", vagy "úgyis fogyni akarok és akkor kellenek új ruhák". :)
2011. jan. 2. 19:30
5/12 anonim válasza:
Gyűjtögetőösztönből, gondolom.
2011. jan. 2. 19:48
6/12 anonim válasza:
Ezen épp most gondolkodtam el. Éppen ki szeretnék dobni 10e forintot egy cipőre, ami ugyan akciós, de a világon semmi szükségem nem lenne rá. Mármint tetszik, de a szekrényben is áll elég...
Érdekes. :)
2011. jan. 2. 20:02
7/12 anonim válasza:
genetika
2011. jan. 2. 20:05
8/12 anonim válasza:
Nem feltétlenül genetika, a marketing is ilyen. Egy áruházat úgy rendeznek be, hogy biztosan elhaladj "akciós" dolgok mellett, ezek szem előtt legyenek, és olyan dolgokat is megvegyél amiket még egy fix bevásárlólista mellett sem terveztél, de meglegyen benned az érzés, hogy kihagyhatatlan ajánlat ért. Aztán csak később esik le hogy sok ezer forinttal többet fizettél, csak hogy legyen fél évre elegendő termék otthon, amit amúgy nem is használnál fel.
2011. jan. 2. 20:13
9/12 anonim válasza:
Azért elég gáz lenne, ha már a géneinkbe kódolták, hogy akciós termékeket vegyünk. X)
2011. jan. 2. 20:25
10/12 anonim válasza:
Én olyan férfival is találkoztam már, aki mindent megvett, ami akciós volt, de nem használta őket (többen közülük barkácsáruházakba jártak rendszeresen, de volt olyan is, aki az öltönyökkel állt így).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!