Német vezetéknevem van. Ha kiköltöznék Németországba, akkor jobban befogadnának, mert azt hinnék, hogy német vagyok?
az akcentusodon biztos feltűnne nekik, vagy ha sikerül elsajátítani a kiejtést tökéletesen, akkor meg azon, hogy néha nyelvtani hibát vétesz.
de ettől eltekintve biztos, hogy jobban befogadnának, csak a neved alapján nem látszódna, hogy külföldi vagy.
Persze, ha tököletesen megtanulsz nemetül, akcentusmentesen ( ami lehetetlen , 99 szazalekba)
ha pedig tipikus zsido nemet neved van azt rögtön kiszurjak. Söt a viselkedesedböl es rögtön tudjak, h nem nemet vagy. (egy nemetorszagban elö magyar)
sok sikert.
Mi a neved?
Jól írja az előttem szóló, hogy ha zsidó hangzású neved van, azt tényleg rögtön kiszúrják.
Nocsak kibújt a szög a zsákból.
Te nem német vagy és soha nem leszel az (attól függetlenül,h német neved van ) a büdös bunkó paraszt vér az ott folyik benned te szerencsétlen. A cigányokhoz ezzel a stilussal könnyebben beilleszkednél, mint Németországban. Maradj ott ahol vagy, ne gyere ide Németbe, nem ide való vagy.
Utolsó előtti voltam.
még egy ilyen mocskos nép nincs, mint a magyar.
csodálkoztok hogy minden épeszű futva menekül innen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!