Miből jöttek rá a cigány nők, hogy van benne is cigány? Lent.
A dédimamám cigány csak, tehát akkor a nagymamám félig, apukám már csak negyed részt... Anyukám oldaláról nincs bennünk cigány vér.
Mikor kisebb voltam, szoktunk járni búcsúba, mikor a mi vagy a környező falukban volt (körülnézni, nem árulni).
Rendszeresen voltak cigány árusok, idősebb cigány nők, mindig mondták, hogy milyen szép cigány kislány vagyok...
Vajon miből jöttek rá?
Fehér a bőröm, nincsenek cigányos vonásaim. Már a nagymamámról sem lehet megmondani...
Mitől van ez? :D Tök érdekes. (Nem zavar, csak érdekes.)
L20
Mert már rég eladtak a helyi sukár királynak.
Amúgy ez hülyeség hogy húzott szeműek a cigányok. Rengeteg magyarnak is húzott szeme van, pl akiknek kun vagy török vér folyik ereiben. Akkor mán mindenkije cigaaaaaaaaan?
Ezt már figyeltem én is, mármint a cigányok szemét.
Az én megfigyeléseim szerint a szemük íve éppen fordítottja a mongolos szemnek, azaz a szemrés külsü része lejjebb van mint a belső csak elsőre nem tűnik fel annyira, mert maga a szemrés formája ívelt kerekebb és talán nagyobb is mint másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!