Milyen veszélyt jelenthet egy magyar nőnek egy törökkel való házasság?
örülök,hogy olyan írt aki ténylegesen is tudhat erről dolgokat.tudnál nekem mondani(ha egyáltaltalán van) olyan szokásukat ami nekünk magyaroknak furcsa lehet?
Nyugodtan irj e-mailt, es szivesen valaszolok, barmilyen kerdesedre.
Addig is izelito, nekem mi volt fura, ezek is leginkabb, amig a csaladjaval eltem, mert amiota kulon lakunk en semmit nem erzek a vallasbol, szoval, furcsasagok :))
1. etelt nem szabad kionteni a wc-be, inkabb a kukaba, vagy az udvarra, hogy allatok meg tudjak enni, ezt nagyon komolyan veszik, nagyon banto, ha etelt a wc-be dobsz (meg ha leves is)
2. nem szabad a furdoszobaban enni, vagy inni, mert elmeletileg ott megtisztitod magad, en mondjuk inni ittam, hat egy tal porkoltet meg sosem cipeltem be magammal:)))))
3. nem szabad a lakasba cipovel bemenni, mondjuk nekem ez nem fura, mert magyar anyukam sem engedte, meg en sem szeretem, mert beviszi a koszt, de par embernek ez is fura
4. ha idos ember jon be a szobaba, mindneki felall, es a legfiatalabb atadja a helyet, ferfi no, teljesen mindegy, mert nem nogyulolok, SOT! (de errol most nem nyitnek itt vitat)
5. nem esznek habcukrot(pille cukrot), erre en ertelmes magyarazatot nem kaptam
Most hirtelen mas nem jut eszembe, de irj e-mailt, szivesen valaszolok
Ms Brownie
Itt nem a szärmazässal, kulturäval vagy a vallässal van a baj.Hanem a nevelessel.
Rengeteg europai ferfi veri a feleseget, szerintem nem kell ehhez töröknek lenni.
Az en apäm magyar es verte anyukämat. Az en ferjem török, Ö soha nem lätott ilyet az apjätol. Söt önäluk otthon nem az anyja vegzi a häzimunkät, hanem az apuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!