Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Milyen veszélyt jelenthet egy...

Milyen veszélyt jelenthet egy magyar nőnek egy törökkel való házasság?

Figyelt kérdés
Sokat olvastam a vallásról,sokat tudok,de nem eleget.
2010. dec. 15. 13:15
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Haha pár hozzászóláson jót lehet nevetni :D De örülök,hogy nem mindenki ilyen tájékzatlan :D
2010. dec. 16. 22:19
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3 eve van torok elettarsam, legyen mindenki eros, egy evet ebbol meg a szuleivel is laktunk es tenyleg "jo fej muszlimok", ha ezt mar igy valaki leirta.
2010. dec. 25. 12:53
 13/19 A kérdező kommentje:
örülök,hogy olyan írt aki ténylegesen is tudhat erről dolgokat.tudnál nekem mondani(ha egyáltaltalán van) olyan szokásukat ami nekünk magyaroknak furcsa lehet?
2010. dec. 26. 09:21
 14/19 anonim ***** válasza:
40%
Hat persze, van egy par. De csak egyet, mint no, senki, nulla vagy. Meg az anyos, akinek ugyanez a szerep jutott, o is senkinek nez, mert a fiacskaja csak valaki.
2010. dec. 27. 12:17
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

örülök,hogy olyan írt aki ténylegesen is tudhat erről dolgokat.tudnál nekem mondani(ha egyáltaltalán van) olyan szokásukat ami nekünk magyaroknak furcsa lehet?

Nyugodtan irj e-mailt, es szivesen valaszolok, barmilyen kerdesedre.

Addig is izelito, nekem mi volt fura, ezek is leginkabb, amig a csaladjaval eltem, mert amiota kulon lakunk en semmit nem erzek a vallasbol, szoval, furcsasagok :))

1. etelt nem szabad kionteni a wc-be, inkabb a kukaba, vagy az udvarra, hogy allatok meg tudjak enni, ezt nagyon komolyan veszik, nagyon banto, ha etelt a wc-be dobsz (meg ha leves is)

2. nem szabad a furdoszobaban enni, vagy inni, mert elmeletileg ott megtisztitod magad, en mondjuk inni ittam, hat egy tal porkoltet meg sosem cipeltem be magammal:)))))

3. nem szabad a lakasba cipovel bemenni, mondjuk nekem ez nem fura, mert magyar anyukam sem engedte, meg en sem szeretem, mert beviszi a koszt, de par embernek ez is fura

4. ha idos ember jon be a szobaba, mindneki felall, es a legfiatalabb atadja a helyet, ferfi no, teljesen mindegy, mert nem nogyulolok, SOT! (de errol most nem nyitnek itt vitat)

5. nem esznek habcukrot(pille cukrot), erre en ertelmes magyarazatot nem kaptam

Most hirtelen mas nem jut eszembe, de irj e-mailt, szivesen valaszolok

Ms Brownie

2010. dec. 27. 15:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Törökökkel semmi baj nincs. Volt egy egyiptomi ferjem, na olyat nem kivänok senkinek sem, amilyen ö volt.Törökorszägban ugyanolyan velem, mint europäban. Söt az egesz csalädja normälis. Vannak hülye felfogäsu törökök is, de nem azt jelenti, hogy mindegyik olyan.
2013. júl. 9. 14:31
 17/19 anonim ***** válasza:
95%

Itt nem a szärmazässal, kulturäval vagy a vallässal van a baj.Hanem a nevelessel.

Rengeteg europai ferfi veri a feleseget, szerintem nem kell ehhez töröknek lenni.

Az en apäm magyar es verte anyukämat. Az en ferjem török, Ö soha nem lätott ilyet az apjätol. Söt önäluk otthon nem az anyja vegzi a häzimunkät, hanem az apuka.

2013. aug. 19. 14:12
 18/19 anonim válasza:
Nem esznek disznóhúst mert azt tisztátalan állatnak tartják ezt nagyon komolyan veszik én egy török magyar csalad gyetekeire vigyáztam
2014. márc. 19. 21:32
 19/19 anonim válasza:
100%
Mint àltalában az emberek 98 százalèka teljesen tàjèkozatlanok. Először is egy török NEM arab. Nem tartanak sok felesèget ès nem jellemző rájuk h sem veszik a nőket! Igen más a vallása ès nem eszik sertèst. Van aki imádkozik ès van aki nem. A magyarok 90 százalèka meg van keresztelve mègsem gyakorolja a vallását.náluk is hasonlò abhelyzet. Magyar nő vagyok aki modern nő ès karrierista ès török fèrjem van semmiben sem különbözunk más pároktòl. Az is egy rossz sztereotìpia h nem vehetnek el keresztènyt vagy olyam nőt aki semmilyen valláshoz tartozik. Nem csonkìtják ?!!!!! A gyerekeiket hanem metèlik aminek higèniai előnye van csak , a szex is teljesen normális. A török nők nem különböznek a magyaroktòl annyira max annyiban h nem látsz olyan nagy mèrtèkben ittas tiniket akik már tùl vannak mindenen. Ha valakinek kèrdèse van ìrjon . Egy török pasi felesège
2016. márc. 3. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!