Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért utálod az angolokat?

Miért utálod az angolokat?

Figyelt kérdés

Olyan emberek véleményére lennék kíváncsi akik éltek közöttük és valós tapasztalataik vannak.

Eltés angolszakos lelkes kamaszok,akik 1 hétig voltak Londonban nyaralni ne írjanak :)))

(Bocs,ezt nem hagyhattam ki:))

2010. nov. 30. 23:03
 1/9 anonim ***** válasza:
40%
Miért, csak utálni lehet őket? Te se vagy jobb. És szégyelld magad, hogy ilyen elutasító vagy más emberekkel szemben.
2010. nov. 30. 23:17
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Miért kéne utálni őket...?
2010. nov. 30. 23:21
 3/9 A kérdező kommentje:

Várjatok..várjatok... NEM azt kértem hogy kérdezzetek vissza.

OLYAN emberek véleményére vagyok kíváncsi,akik Angliában éltek/nek és nem szeretik őket.Miért nem?

2010. nov. 30. 23:38
 4/9 anonim ***** válasza:
48%
Az angolok jófejek! NEM?
2010. nov. 30. 23:47
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
Egy ismerősöm élt Angliában, ő olyanokat mesélt, hogy az angolok nem túl tiszta emberek, és egy picit lenézik a bevándorlókat. (na, de melyik nép nem?) Egyébként sokkal udvariasabbak, mint itthon, nem üvöltenek a buszon a telefonban a magánéletükről, előre engednek az ajtón, a buszhoz sorban állnak be. Viszont az nem igaz, hogy "hideg" emberek, ők is tudnak jókat bulizni, nevetni. Tehát más kultúra, de úgy gondolom, hülyeség egy népcsoportot utálni, hiszen ott is vannak 'terézanyák' és elvetemült bűnözők is.
2010. dec. 1. 10:20
 6/9 anonim ***** válasza:
17%

Igazából én az angol politikai elitet utáltam, de a kormányváltás után már nincs velük baj.

Csak a baloldal bevitt sok bevándorló, akikkel aztán kivételezett és ez eléggé szopás volt az átlag népnek.

De az új kormány végre elkezdett tenni az integrációért. Nem csoda, a jobboldal ott is jobb.

2010. dec. 2. 01:05
 7/9 anonim ***** válasza:
36%
Nem lehet többmilió emberre azt mondani hogy utálom. Főlleg azért nem mert kedvenc sprinterem is angol.
2011. szept. 25. 19:55
 8/9 anonim válasza:
25%
Bekébzelt mindegyik és nem igaz hogy nem képesek ök is idegen nyelvet tanulni. Lusta kretén nép.
2018. aug. 14. 12:19
 9/9 anonim válasza:
31%
És még kutyázzák azokat akik nem angolok. Na ezért nem érdekel de nem fogom a büdös életbe tanulni a nyelvüket.
2018. aug. 14. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!