Ez most szerintetek komoly? Már nem tudom, mit gondoljak a wikipédiáról.
Nézzétek meg ezt: [link]
Ez most úgy őszintén mi a f***? Valami rossz vicc? Ilyet hogy lehet a wikipédiába tenni?
22:36
Ja, vagy csinálhatnék egy harmadikat ami még logikusabbnak hatna. Ebből is látszik, hogy téged ott manipulálhatnak ahol akarnak, oda dobálnak ahová csak kedvük tartja. Elmélyedtem már ezekben évekkel ezelőtt, de a minden relatívból következik, hogy egyiknek sem hiszek. Sőt, ki tudja lehet a menyétektől származunk, sok dologra magyarázattal lenne.
És te mindent maradéktalanul elhiszel, amit az iskolában tanítanak neked?? :S Még a tanárok se hiszik el a felét annak, amit nekik kötelezően megszab az állam tananyag címén...
Az én magyar tanárom leadta a finnugor elméletet, de előtte közölte, hogy egy nagy marhaság az egész, mert 20 szóval bizonyítják a hangváltozásokat. 20 szót akármelyik nyelvben találok neked...
Amúgy a wikipédiás szócikknek, amit a kérdező linkelt nem marhaság. Ez egy történelmi tény. Attól még, hogy egy péniszről van szó, nem kell azonnal lenézni a szócikket. Ha jobban elolvasnátok, észrevennétek, hogy még merényletek okozója, történelmi események kiváltója is volt. Ez egy létező legenda, most akkor már nincs is létjogosultsága, mert egy péniszről szól? Ennyire nem kéne beszűkültnek és szemérmesnek lenni.
Ha arról szólna a cikk, hogy Raszputyin kukija milyen cukika meg kékeszöld volt, akkor érteném a felháborodást, de ez - sok wikipédiás szócikkel ellentétben - hiteles forrásokkal alátámasztott tényeket közöl.
Az már sokkal felháborítóbb, hogy simán be lehet írni a wikipédiára olyanokat is, hogy a télapó dec.24-ét leszámítva minden nap a krampuszaival szop@tja le magát, mint ahogy azt egy ismerősöm a wikipédia tesztelésének céljából tette, és csak igen sokára törlik le.
érdekes cikk nekem nincs bajom vele hogy ilyet is beleírnak
Bessenyei Péteres-en jót nevettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!