A Távol-Keleten még napjainkban is esznek kutyahúst? Vagy már kiment a szokásból?
Figyelt kérdés
dec. 1. 16:14
1/6 anonim válasza:
én úgy tudom hogy kisebb elszigetelt részeken még előfordul, illetve inkább az idősebbek ilyen babona dologból. én még pár évvel ezelőtt is rábukkantam valahogy youtubeon ahol fel volt véve hogy vágják, pucolják, darabolják a kutyát főzéshez előkészíteni. pár éves kisfiúnak adták oda rágcsálni a farkát. néhány óra múlva már ne mtudtam másnak megmutatni, törölte a csatornát is a youtube
2/6 anonim válasza:
Esznek. Ahol a konyhakultúra része, ott továbbra is normálisnak számít. Nem megy ki a szokásból.
Pl. Shandong, Kanton, Vietnam, Korea, Indonézia...
3/6 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy esznek, sőt - Csehországban is.Tudom, hogy vannak kutytenyésztők, kimondottan erre a célra tenyésztik őket. Több évet éltem köztük, de nem kóstoltam meg.
4/6 anonim válasza:
Én pár éve játram Vietnámban, rákérdeztem több helyi embernél is különböző városokban, egybehangzóan azt mondták, hogy már nem jellemző, pár távoli vidéki helyen előfordul, de fejlettebb részeken nincs rá igény.
5/6 anonim válasza:
4: Mért vallották volna be a turistának, ha tudják nem fog tetszeni az igazság. Én laktam Vietnámban, de te biztos nem jártál a saigoni 9. kerületben.
6/6 anonim válasza:
Úgy tudom, nem akármilyen kutyát esznek, a kedvenc az éti kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!