Néptánc magántanárnők léteznek? Olyanok, hogy csoportban is, meg emellett a gyorsabb (plusz esetemben: egyenesen SZÜKSÉGES) fejlődés érdekében személyesen is oktatnak?
Nem hazudom azt, hogy introvertált vagyok, mert belül borzasztóan vágyok az emberek (nem alaptalanul beszólogató, nem ok nélkül önmagából kifordulva ordibáló, hibáit soha nem belátó, hanem normál, szimpatikus, hétköznapi emberek) társaságára, de...
Nem igazán könnyen nyitok, és nem is nagyon járok társaságba. Vannak barátaim, de évek óta mindig minden ugyanaz, nagyon el kellene már rengeteg újdonság, plusz új emberek megismerése! Illetve vannak ugyan barátok, de ez nem a hagyományos értelemben vett "társaság". Csupán mindig egy-egy főhöz való elmenetel.
A nőkkel szemben pedig nincs túl sok tapasztalatom...
Van, de kevés. Emiatt biztos vagyok benne, hogy van bennem egy belső feszültség/szorongás, ami kiütközik (vagy a külsőmön/kisugárzásomon, vagy a beszédemen, mozdulataimon).
Látszik, hogy nem vagyok sem spontán, sem laza! (Ezek szerintem kellenének nem csak a nőkhöz, de a különböző táncokhoz is...)
Néha maximum álcázom ezt úgy-ahogy, de belülről nem vagyok ez a kettő (vagyis nem spontán és nem is kellemesen laza/felszabadult).
Ilyen alak meg szerintem a kutyának sem hiányozna, nem hogy a lányoknak/nőknek!
Bár rossz, vagy irritáló ember nem vagyok, de messze nem is a vágyott-igazi-férfi. Tudjuk milyen sok elvárás van ma már férfiak irányába.
Úgy vélem talán még az átlag szintjét sem ütöm meg a belső dolgaim miatt, nem hogy azt akivel szívesen táncolnának - vagy esetleg később, valamikor évek múlva örömmel ismerkednének.
Na most így _merj_ odaállni nőkhöz, hogy tanuljanak/gyakoroljanak veled (meg majd később élesben táncoljanak)...
Ezen fentiek miatt valaki akinek a véleményére sokat adok (nem írom le ki, nem akarom magam még ezektől is kínosabban helyzetbe hozni) javasolta, hogy az ilyen embernek lenne a legégetőbb szüksége arra, hogy társasági életbe belecsöppenjen, és erősen ajánlotta azt hogy próbálkozzak meg a néptánc csoportokkal. (Magántanárnővel kiegészítve a csoportozást.)
Úgy véli mindkét fronton (személyes problémák, illetve durva ön-alulértékelés és feszélyezettség nők körében) fejlődhetnék nem kis mértékben, hiába nem vagyok már huszon éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!