Azok a férfiak akiknél a saját országunkban a nőknek
takargatni kell magukat, mit szólnak hozzá hogy máshol a
nők úgy öltöznek ahogy akarnak?
Ez a kérdés bennem is felmerült nyáron. Tavaly a lépcsőházba beköltözött egy arab pasi meg a magyar felesége. A nő mindig hosszú ujjú felsőben és olyan kendőben van, amiből csak az arca látszik ki. Jár futni, oda is úgy megy. Sokszor találkoztunk velük, de én nyáron, a hatszáz fokban sortban meg ujjatlan felsőben, a hajam is sokszor van kiengedve. Kérdeztem egyszer a nőt, hogy hogy bírja a meleget, csak általánosságban mondta, hogy nem jól, nem tért ki a ruházatra. A pasi meg mindig jól megbámult, ha találkoztunk, de nem tudom, hogy megbotránkozásból, vagy a nyálát csorgatta-e. Nem beszél se magyarul, se angolul, a nőt meg nem nem kérdezem erről.
okt. 21. 10:33
A legtöbb esetben az ugy öltöznek, ahogy akarnak" tipusú nöket az utcalány kategórába sorolják, neki ez kb olyan, mintha meztelenül mászkálna valaki egy óvodában
okt. 21. 10:54
3/10 A kérdező kommentje:
Gondolom úgy vannak vele mint mi, ha meglatunk egy nőt pl burkában. Nyomasztó látvány. Nekik is ilyen lehet látni egy p*csa nacis, rövid toppos lányt, kiengetett hajjal, kipakolt mellekkel
#3: ez a rekativizálás émelyítő.
okt. 21. 12:46
Erkölcstelennek, és qurvának tekintik (de titkon szívesen megdugnák).
okt. 21. 13:05
Hajdanán a kolinkba beköltöztettek vagy 10 arab srácot, akik között voltak erősen vallásosak is. Utóbbiak konkrétan fogdosni kezdték random a lányokat, amikor magam is így jártam és közöltem a sráccal, hogy még egyszer hozzám ér, eltöröm a kezét, foghegyről odavetette, hogy mivel kint van a hajam, náluk ez azt jelenti, hogy qrva. És az csak a haj. Később a kolibizottság külön tájékoztatókat tartott a hasonló hallgatóknak, hogy itt a lányok úgy öltöznek ahogy akarnak és ez nem jelenti azt, hogy szabad őket fogdosni- de ilyen ovis szinten, még képek is voltak az anyagban a különböző ruhákról meg hajakról. Az egyik srácot ki is dobták, mert összejött egy kolis csajjal, aztán amikor többször megütötte, a csaj otthagyta, a srác meg néhány haverjával meg akarta verni a csajt, ott dörömböltek az ajtaján meg minden. Amikor kicsapták, valami férfi rokona jött érte és az is csodálkozott, nem értette, mi baj azzal, hogy a srác ütötte a barátnőjét.
okt. 21. 13:39
A népesség ott sem monolit.
De általában aki nagyon konzervatív, az marad a sejhaján otthon. Az, aki külföldön akar élni, általában azért teszi, mert nem jó neki otthon.
A muszlimoknál se mindenki mélyen vallásos, nálunk pl két kisbolt van a környéken (UK) az egyik árul alkoholt, a másik nem.
És vannak csajok akik nadrág pólóban, az anyjukon meg ott az al amira.
Vannak akik nyiltan dohányoznak, ki van tetoválva, leboeotválta a szakàllát, mások csak este vízipipáznak, mert akkor Allah már elment aludni.
okt. 21. 13:45
@Metionin
Szerintem itt azért faktor volt az is, hogy ezek a srácok kiskirályfiként voltak nevelve.
Ilyen f@szparaszt fiatal srácokkal tele minden nevesebb felsőoktatási intézmény, pláne a pénzügyi meg egyéb szociopata képzések.
Pénzes család, nulla empátia, a gyereket a bébiszitter neveli, aki ugye alkalmazott szóval nem fegyelmezhet, és a srác húsz éve alatt egyszer nem hallott nemet.
okt. 21. 14:02
#8. Nem tudom, az biztos, hogy a srácok gazdag családból származtak és az apjuk küldte őket tanulni, vagy valamelyik mérnök szakra vagy orvosira. Volt, amelyiket rendszeresen jött ellenőrizni az apja, mert a munkája miatt gyakran utazott át az országon. 10-ből 6-7 ez a kategória volt, a maradék normális. A későbbi években egyre többen lettek és sajnos a pöcs kategóriásból volt több akkor is.
okt. 21. 15:13
@Metionin
Na, hogy megtippeltem milyen kar meg társadalmi osztály lesz ez. Az orvos-pénzügy-jog-mérnök kar sok ilyen karrierista, empátia nélküli egógépet vonzz, akinek a pénze miatt mimdent elnéztek.
De ilyen fehér meg keletázsiai verzióban is van, nem csak araboknál.
okt. 21. 16:51
Kapcsolódó kérdések: