Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Azok a férfiak akiknél a...

Azok a férfiak akiknél a saját országunkban a nőknek takargatni kell magukat, mit szólnak hozzá hogy máshol a nők úgy öltöznek ahogy akarnak?

Figyelt kérdés
Pl ha afganisztánbol, vagy máshonnan ahol szigorúan veszik hogy a nők nem mutogathatják magukat, egy férfi eljon pl Magyarországra(ez csak egy Példa, bármi mást is írhattam volna) és meglátja pl nyáron az alulöltözött nőket. Őket ez meglepi, vagy hogy állnak ehhez hozzá?

okt. 21. 10:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés bennem is felmerült nyáron. Tavaly a lépcsőházba beköltözött egy arab pasi meg a magyar felesége. A nő mindig hosszú ujjú felsőben és olyan kendőben van, amiből csak az arca látszik ki. Jár futni, oda is úgy megy. Sokszor találkoztunk velük, de én nyáron, a hatszáz fokban sortban meg ujjatlan felsőben, a hajam is sokszor van kiengedve. Kérdeztem egyszer a nőt, hogy hogy bírja a meleget, csak általánosságban mondta, hogy nem jól, nem tért ki a ruházatra. A pasi meg mindig jól megbámult, ha találkoztunk, de nem tudom, hogy megbotránkozásból, vagy a nyálát csorgatta-e. Nem beszél se magyarul, se angolul, a nőt meg nem nem kérdezem erről.
okt. 21. 10:33
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
A legtöbb esetben az ugy öltöznek, ahogy akarnak" tipusú nöket az utcalány kategórába sorolják, neki ez kb olyan, mintha meztelenül mászkálna valaki egy óvodában
okt. 21. 10:54
 3/10 A kérdező kommentje:
Gondolom úgy vannak vele mint mi, ha meglatunk egy nőt pl burkában. Nyomasztó látvány. Nekik is ilyen lehet látni egy p*csa nacis, rövid toppos lányt, kiengetett hajjal, kipakolt mellekkel
okt. 21. 10:59
 4/10 anonim ***** válasza:
61%
#3: ez a rekativizálás émelyítő.
okt. 21. 12:46
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Erkölcstelennek, és qurvának tekintik (de titkon szívesen megdugnák).
okt. 21. 13:05
 6/10 Metionin ***** válasza:
94%
Hajdanán a kolinkba beköltöztettek vagy 10 arab srácot, akik között voltak erősen vallásosak is. Utóbbiak konkrétan fogdosni kezdték random a lányokat, amikor magam is így jártam és közöltem a sráccal, hogy még egyszer hozzám ér, eltöröm a kezét, foghegyről odavetette, hogy mivel kint van a hajam, náluk ez azt jelenti, hogy qrva. És az csak a haj. Később a kolibizottság külön tájékoztatókat tartott a hasonló hallgatóknak, hogy itt a lányok úgy öltöznek ahogy akarnak és ez nem jelenti azt, hogy szabad őket fogdosni- de ilyen ovis szinten, még képek is voltak az anyagban a különböző ruhákról meg hajakról. Az egyik srácot ki is dobták, mert összejött egy kolis csajjal, aztán amikor többször megütötte, a csaj otthagyta, a srác meg néhány haverjával meg akarta verni a csajt, ott dörömböltek az ajtaján meg minden. Amikor kicsapták, valami férfi rokona jött érte és az is csodálkozott, nem értette, mi baj azzal, hogy a srác ütötte a barátnőjét.
okt. 21. 13:39
 7/10 anonim ***** válasza:
90%

A népesség ott sem monolit.

De általában aki nagyon konzervatív, az marad a sejhaján otthon. Az, aki külföldön akar élni, általában azért teszi, mert nem jó neki otthon.

A muszlimoknál se mindenki mélyen vallásos, nálunk pl két kisbolt van a környéken (UK) az egyik árul alkoholt, a másik nem.

És vannak csajok akik nadrág pólóban, az anyjukon meg ott az al amira.

Vannak akik nyiltan dohányoznak, ki van tetoválva, leboeotválta a szakàllát, mások csak este vízipipáznak, mert akkor Allah már elment aludni.

okt. 21. 13:45
 8/10 anonim ***** válasza:
89%

@Metionin

Szerintem itt azért faktor volt az is, hogy ezek a srácok kiskirályfiként voltak nevelve.

Ilyen f@szparaszt fiatal srácokkal tele minden nevesebb felsőoktatási intézmény, pláne a pénzügyi meg egyéb szociopata képzések.

Pénzes család, nulla empátia, a gyereket a bébiszitter neveli, aki ugye alkalmazott szóval nem fegyelmezhet, és a srác húsz éve alatt egyszer nem hallott nemet.

okt. 21. 14:02
 9/10 Metionin ***** válasza:
89%
#8. Nem tudom, az biztos, hogy a srácok gazdag családból származtak és az apjuk küldte őket tanulni, vagy valamelyik mérnök szakra vagy orvosira. Volt, amelyiket rendszeresen jött ellenőrizni az apja, mert a munkája miatt gyakran utazott át az országon. 10-ből 6-7 ez a kategória volt, a maradék normális. A későbbi években egyre többen lettek és sajnos a pöcs kategóriásból volt több akkor is.
okt. 21. 15:13
 10/10 anonim ***** válasza:
73%

@Metionin

Na, hogy megtippeltem milyen kar meg társadalmi osztály lesz ez. Az orvos-pénzügy-jog-mérnök kar sok ilyen karrierista, empátia nélküli egógépet vonzz, akinek a pénze miatt mimdent elnéztek.

De ilyen fehér meg keletázsiai verzióban is van, nem csak araboknál.

okt. 21. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!