Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Van itt egy darus kamion,...

Van itt egy darus kamion, aminek az alsó lépcsőjén van egy pár piros magassarkú. Már 1-2 éve így van, hogy amikor elmegyek a parkolóhelye mellett, látom a magassarkút. Az mit jelent? Prostizni akar?

Figyelt kérdés
okt. 15. 21:45
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
No vezeti a kamiont
okt. 15. 21:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Na basszus arra nem gondoltam
okt. 15. 22:15
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Az a munkacipője. Csak akkor veszi fel, amikor felszáll a kamionba.
okt. 16. 01:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Na, azt azért nem hiszem :D
okt. 16. 19:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Dekoráció lehet. Nincs rögzítve?

A szabad ég alatt 1-2 év után egy igazi cipő már tönkrement volna.

okt. 16. 22:07
 6/8 anonim válasza:
semmit, dekoráció. Tuti nem női sofőr... ja, és oda van ragasztva vagy valahogy rögzítve mert az első kanyarban leesne :D
okt. 17. 00:35
 7/8 A kérdező kommentje:

Lehet oda van ragasztva, nem nyúltam hozzá. De amúgy menet közben még nem láttam, tehát eddig úgy képzeltem, hogy mikor beül a sofőr, beteszi a cipőt, és mikor hátra hagyja a kamiont, kiteszi.

De amúgy nekem viszont esélyes, mióta valaki fenn kommentelte, hogy női sofőr, hogy tényleg az. Lehet büszkén meg akarja mutatni, hogy nőként ilyen férfias járgányt vezet. Ez sokkal jobb magyarázat, mint amit eredetileg gondoltam az elmúlt 1-2 évben, hogy prostizni akar.

okt. 17. 14:42
 8/8 anonim válasza:
hát abból kiindulva hogy mekkora kisebbségi komplexusa van a legtöbb nőnek, és azért vezet SUV-ot mert nagy és itt meg is áll a logika, lehet hogy egy nőnek ez kész eufória :D De a darus szakma a "kamionozáson" belül (mondjunk inkább teherautót rá) nem egy nagy cucc, szóval én annyiran nem villognék ilyennel, mindegy hogy nő vagy férfi vagyok :D
okt. 17. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!