Milyen cipőbe illik menni színházba?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy magassarkú cipőt venni, de nem tudom milyenben illik színházba menni. Mennyire lehet magas, vastag a sarka? Mennyire lehet nyitott az orra?
Megköszönném ha képeket is csatolnátok!
2020. okt. 5. 21:46
1/4 anonim válasza:
Ez ma szerintem senkit nem érdekel, hacsak nem valami broadway-i sztárocska vagy.
2/4 anonim válasza:
Színházban elegáns viselet az etikett szóval azon belül bármi.
Aki papucsba bemegy mert nyár van azt le tudnám lőni.
3/4 anonim válasza:
Olyat elsőként amiben normálisan tudsz járni. Szerintem kb. 5-8 centis sarok elég. Ne legyen közönséges, inkább alkalmi.
4/4 anonim válasza:
Ha elegánsan akarsz megjelenni, akkor fontos, hogy vékony talpú, kecses formájú cipőt válassz, és semmiképp se platformosat. Az orr pedig legyen zárt, mert illik harisnyát felvenni, az viszont a nyitott cipőorrhoz nagyon nem passzol. A sarok magassága és formája már a te ízléseden múlik.
Ezek mind jók lennének, csak tudj választani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!