Milyen lenne az alternatív temetésed,ha bárhogy dönthetnél,hogy rendezzék meg azt?
Nekem nagyon rémesek a hazai temetkezési formák. Jobban tudom Mexikóval azonosulni.
El tudnám képzelni,hogy valóban a halottról szól a temetés, és nem a szörnyű fájdalomról amit magam mögöt hagyok. Hanem egy úgynevezett fekete ünnep,ami ha úgy nézem,arról szólna,milyen örömet adtam földi életemmel a szeretteimnek.
Szólhatna olyan zene,amiket szerettem. Ehetnének is ott oylat,amit szerettem.
Nektek vannak ilyen gondolataitok néha?
Lehetne hagyományosan a temetőben, viszont ahelyett, hogy valami idegen, erre felfogadott emberke búcsúztat, én inkább lejátszatnék egy saját magam áltag készített videót, amit nyilván évekkel előre elkészítenék, beleszőve a saját humoromat, illetve a 3 általam választott dalt.
Utána egy vidám ebéd lenne, ahol rólam és az ökörségeimről beszélnének a sok őszinte részvét helyett.
Tilos lenne feketét és fehéret viselni, még az alsónemű is színes kellene, hogy legyen, mivel egész életemben úgy öltöztem/öltözök, mint egy papagáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!