Kézműveskedés! Vennél tegezt? Szerinted vágjak bele?
Figyelt kérdés
kézműveskedni akarok és tegezeket és egyéb bőrtárgyakat akarok csinálni. szerinted mennyi annak az esélye, hogy majd értékesíteni tudom? te ha tehetnéd vennél ilyeneket?2010. nov. 2. 20:41
1/5 anonim válasza:
Talán a föld valamelyik nagyon eldugott őserdejében élő bennszülöttek között még tudnád értékesíteni a tegezeket.
2/5 anonim válasza:
tarsolyt hamarabb, vagy csinálj karikás ostort :)
3/5 anonim válasza:
A kulcskifejezés a "ha tehetném". Akkor bizony vennék. De akkor vennék egy tisztességes íjat és 5000 forintos vesszőket is... és minden típusnak külön tegez... óóó de szép lenne :) Egyébként idén is volt - jövőre is lesz, próbáld meg Visegrádon a várjátékokon, de az ország szinte minden váránál tartanak hagyományőrző játékokat nyáron, ott biztos lenne rá kereset az íjászok között, ha jól csinálod.
Üdv,
Egy íjászlány :)
4/5 A kérdező kommentje:
én most kezdtem el íjászkodni és mellette csinálom ezt a hagyomány őrző kézműveskedést. eddig nagyon tetszik és csinálni akarok tarsolyokat és karvédőt és mindent, amire csak képes vagyok:)
2010. nov. 2. 21:45
5/5 anonim válasza:
Ha tehetném én mindenképpen! de sajnos 2 éve nem volt időm egy jót íjászkodni, de majd jövőre.... :)
Én örülök, ha minél többen foglalkoznak hagyományőrzéssel! Szóval szurkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!