Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen témájú könyvet vennél meg?

Milyen témájú könyvet vennél meg?

Figyelt kérdés
Milyent vettél eddig?
2011. ápr. 19. 22:49
 1/5 anonim ***** válasza:
A téma elég tág. Teljes mértékben fantasy-történet is szóba jöhet, ahogyan hiteles tényeken alapuló történelmi regény is, kicsit durvább írások is (pl. egy nekrofil naplója, részletesen ecsetelve), szépirodalom, szórakoztató irodalom, vagy szakkönyv is. A lényeg az, hogy érdekeljen a téma, felkeltse az érdeklődésem valamivel, és jól legyen megírva. Ez a legfontosabb.
2011. ápr. 19. 23:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Olyat,ami az örök élet titkát árulja el:)
2011. ápr. 19. 23:28
 3/5 anonim ***** válasza:

pszichológia,ezoterika,regények de változó van hogy csak megtetszik a tartalom és megveszem:)

19/L

2011. ápr. 19. 23:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Mostanában legtöbbször a pár 100 Ft-os könyvek közt szoktam kutatni. Múltkor egy krimit vettem, hogy a buszon legyen mit olvasni, plusz ajándékba egy 2. vh témájút. De találtam már szakiskolai tankönyvet dísznövénykertészetről, mert az nekem akkor nagyon kellett :D, de ha találnék, akkor régi szótárakat, nyelvkönyveket is hoznék. Így akadtam rá két 1950 körüli kiadású szerves és szervetlen kémiai német nyelvű tankönyvre is.

Boltban már sokszor is meggondolom, hogy milyen könyvre költök több ezer forintot, de a Galaxis útikalauz-t megvenném (5 rész egyben), aztán most a Dexter-könyvekre ácsingózok igazán, de az még nagyon messze van. Ezen kívül olyan szakkönyveket, amikről tudom, hogy nem csak egy fél évig fogom használni.

2011. ápr. 20. 00:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindig kölcsönbe kérem a könyveket vagy ajándékba kapom, nem csóróságból csak nemnagyon járok könyvesboltba és amikor valamelyik ismerősöm polcán meglátok egy könyvet amit érdekesnek talállok akkor azt elkérem.
2011. ápr. 20. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!