Ezek a tulajdonságok egy cigány származású emberre jellemzőek?
Lehet hogy emiatt leszóltok de cigánynak érzem magam.
Nyilván nem kell leszólni a cigányokat inkább azt kell nézni hogy milyen ember!
Igazából nem hülyéskedem hanem komolyan gondolom, te csak az érti aki ugyanígy érez.
Azért gondolom így mert egyre több tulajdonságom hasonlít a cigányokéhoz.
De sorolom is :
-imádom a gyerekeket
-nagyon szeretek enni
-általában amit a magyarok főznek nekem íztelen,nagyon fűszeresen szoktam enni
-a cigány zene boldoggá tesz, ha cigány nyelven énekelnek akkor simán éneklem én is a cigány részt ugyanúgy éneklem de nem tudom mit jelent
-imádom az aranyat de ami már nagyon nagy és giccs attól hányni tudnék
-nagyon hosszú és sűrű hajam van ami a cigány lányokra nagyon jellemző
-a felmenőim közül is egy pár emberen látszik a cigány vér vagy kívül vagy belül
-nem vagyok egyébként barna de léteznek fehér cigányok is
-még annyi hogy a családom nagyon titkolózik erről az egészről
-és még annyi hogy a cigány asszonyok állandóan beszélgetni akarnak velem és ne gyertek azzal hogy biztos ki akar rabolni!
Meg így összességében a cigány lányokkal jobban kijövök.
-és még annyi hogy iszonyat hangosan tudok beszélni mikor jól érzem magam és észre se veszem
Szóval a gondolkodásom is olyan mint nekik. Azt vallom hogy a nők legyenek nőiesek hordjanak hosszú szoknyát
Hát bocs, amiket felsoroltál olyan sztereotípiák, amelyek származástól függetlenül egy csomó emberre igaz lehet ("imádom a gyerekeket, nagyon szeretek enni"). Fűszeresebben étkezel: a magyarok jelentős része is.
De továbbra sem értem, hogy mi az, amit nem tudsz magaddal kapcsolatban? Ha cigány származású vagy, akkor a családod egy része is az minimum. Nem ismered őket? Vagy belenézve a tükörbe nem látod magadról egyértelműen, hogy az vagy-e vagy sem?
Elnézést kérünk, de az alapján még senkiről nem mondták meg, hogy cigány-e vagy sem, hogy "szeret enni".....
Nézd, szerintem a legegyszerűbb, ha megkérdezed őket, mi a helyzet?
Vagy egy családfakutatót keresel, aki kikutatja neked az anyakönyvek alapján.
Vagy készíttetsz egy 50 dolláros DNS-tesztet, és ha ott kidob Dél-ázsiai géneket, akkor is egyértelmű.
Vagy feltöltesz magadról random, akár külföldi fórumba képet, és a külső szemlélők általában objektívebben meg tudják mondani, főleg ha mindezt egy antropológiai fórumba tolod fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!