Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » A cigányok szeretik a cigányokat?

A cigányok szeretik a cigányokat?

Figyelt kérdés

A saját családját imádja az összes, ez egyértelmű.

De a többi cigányt úgy általánosságban?

Én nem gondolnám, hogy ők azt szeretik ha odamennek hozzájuk tarhálni vagy éppen valami lopott cuccot rájuk sózni, esetleg felordibálják őket álmukból, stb.

2023. dec. 14. 15:38
A kérdező szavazást indított:
Szeretik
Nem szeretik
15 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

dehogy.

attól függ milyen fajta, de egyik szóba se áll a másikkal.-

na meg aki normálisabb közülük, ismerek 1 ilyet, ők rendesen bejöttek lakótelepre, ugyanúgy élnek mint a többiek, na hát tőle hallom, hogy utálja a sajátjait.

2023. dec. 14. 16:00
 2/6 anonim ***** válasza:
97%
Nagyimék falujában 99%-ban normális cigók laknak. Esküszöm, a legtöbb jobban rühelli a cigányokat, mint a legrasszistább haverjaim.
2023. dec. 14. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak ismeri a sajátját , az nem kiindulópont hogy egymást nyalják a tvben vagy átkozzák .
2023. dec. 14. 16:45
 4/6 anonim válasza:
100%
Felig roma szarmazasu magyarkent nem szeretem az "atlagos ciganyt". Ez termeszetesen viselkedesfuggo mint mindenki masnal is.
2023. dec. 14. 16:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Fura egy kérdés.

Én magyarként nem szeretek csak azért egy másik magyart, mert ő magyar. Azt szeretem, aki kiérdemli a szeretetemet. A cigányoknál sincs ez másképp.

Az utálat már egy komplexebb téma...

2023. dec. 15. 15:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért? A magyarok szeretik egymást? Na ne röhögtess...
2023. dec. 16. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!