Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti szeretitek a cigányokat?

Ti szeretitek a cigányokat?

Figyelt kérdés

#szerelem #cignyokat
2013. márc. 2. 13:14
 1/7 anonim válasza:
100%
Nem. És mielőtt mindenki előítéletekkel jönne csak mondom hogy saját tapasztalat miatt.
2013. márc. 2. 13:18
 2/7 Emberek ***** válasza:
100%

csak az előzőt tudom ismételni.

még mielőtt leszólnak, meg lepontoznak azoknak mondom, hogy csak 1 napra jönnének ilyen helyre lakni, mint ahol én lakok! akkor talán majd megértik miért írom amit írok

2013. márc. 2. 13:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. márc. 2. 19:17
 4/7 A kérdező kommentje:
ok , én is utálom őket , de nem mindegyiket mert azért a suliba is vannak normálisak , akik nem szegények meg akik mindig rendes ruhákba járnak rendesen tisztálkodnak meg minden !
2013. márc. 3. 12:00
 5/7 Emberek ***** válasza:
természetesen én sem azt mondom, hogy az összeset utálom, csak a nagyrésze az ami a nép legalja. nekem van is roma ismerősöm, aki ráadásul zenész, és pedagógus is. teljesen normális, és semmi gondom nincsen vele. az meg már más tészta akik kint állnak az utcán, és lesik a prédát
2013. márc. 3. 13:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Olyat alig ismerek biztos nagyon szeretnivalóak.
2013. márc. 6. 21:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyet se!!! útálnivalóaK!
2013. máj. 26. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!