Mennyi édességet fogtok venni Halloweenra, a kopogtató jelmezes gyerkőcöknek?
Magyarországon élek,és tudom,hogy Amerikában ez szokás. De kikérem magamnak,hogy ez egyszer is kötelező legyen a hazámban.Felháborít,hogy míg én a szeretteimet siratom,gyertyát gyújtok és emlékezem,addig itt tartózkodó ,neveletlen buta amerikát majmoló kölykök viccet csináljanak a halottak napjából meg a Mindenszentekből.
Nagyon morcosan néznék,ha még csokit is várnának érte.
Annyira bírom, hogy a sok hülye itt nyavajog, hogy ő halottak napját ünnepel mert, hogy Ő magyar. Istenem, mégis mi a fene zárja ki a kettőt egymástól? Mindenszentek nov. 1. Halottak napja nov. Halloween meg okt. 31. Mi zárja ki a hármat egymástól?Még a hónap se ugyanaz még ha csak pár nap különbség.
Mellesleg, én is hülyeségnek tartom a Halloween-t de ez, hogy én Halotak napját ünneplek hülye kifogás.
Nem az a kifogásuk, hogy Halottak Napja, hanem az, hogy Magyarországon NINCS Halloween nevű ünnep.
Én sem veszek semennyit, megmondom nekik, hogy majd esetleg busójáráskor kapnak valamit... de szerencsére nálunk még sosem csengettek ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!