Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mi ez az érzés karácsonykor?...

Mi ez az érzés karácsonykor? Ti is érzitek?

Figyelt kérdés
Már karácsony előtt pár héttel elkezdődik, amikor felkerülnek az első karácsonyi fények és amikor először kezd esni a hó. Olyan érzés mintha a hasam felmelegedne és lassan elkezdek mindent szépnek látni. A hideg ellenére is szeretek kint lenni és sétálni a városban, otthon pedig, a megszokottnál is jobban érzem magam és a legszívesebben mindenkinek adnék ebből az érzésből. Mást is elönt ilyenkor ilyen hiperszuper szeretet érzés? Miért csak karácsony körül érzem ezt?
2010. szept. 26. 12:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia :) Ezzel én is így vagyok-bár ezt az érzést,amit szeretetnek érzünk,nem csak ilyenkor kellene éreznünk :)

Sajnos sok mostanság a családokban a baj,és ezért kevesebb idő marad az egymásra való figyelésből,s talán ezért is hidegülnek el a családtagok ennyire egymástól...

A karácsony mindíg is az eszetendő legszebb családi ünnepe volt,és az is marad,képzeld,már most elkezdtem rá készülni,már most megbeszéltük párommal,hogy idén hová fog kerülni a karácsonyfa,és hogyan fogjuk feldiszíteni az udvart az ünnepre :)

Olyan csodás ilyenkor minden,s olyan hamar eltelnek az ünnepek...pedig olyan jó lenne,ha az emberek mindíg ilyenek lennének...

2010. szept. 26. 12:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Én pl utálom a karácsonyt. De rajtam is néha van ilyen valami amitől elkezdek vigyorogni, hiába utálom. szerintem a többi emberről ragad rám.
2010. szept. 26. 13:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is szeretem a karácsonyt, bár mondjuk ünnep mániás vagyok. Így lassan itt a Hallowen is, és már alig várom, hogy töklámpást faraghassak.
2010. szept. 26. 23:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező ugyan ez van velem is és imádom ezt az érzést :D Még kb. másfél hónap, hogy elkezdődjön a karácsonyi készülődés és én már most alig várom. Ez az időszak szerintem szilveszterig jó mert utánna már nincs meg az az érzés mert nemsokára lebontjuk a fát és leszedjük a díszeket és ezt úgy nem szeretem :(
2010. okt. 29. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!