Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » A tanárnak lehet úgy új dogat...

A tanárnak lehet úgy új dogat íratnia, hogy az előző már 2 hete “javítás” alatt van??

Figyelt kérdés

#tanciba
2021. szept. 29. 14:57
1 2
 11/11 allatka válasza:
100%
Nem vagyok orákulum, csak én is tanár. Van egy házirend minden iskolában és egy etikai kódex, ami ezeket szabályozza. Törvény nem kötelezi a tanárt, hogy betartsa a két hetes kijavítási időt, de az intézményvezető előírhatja és akkor fegyelmi felelősséggel tartozik. Olyan szabályozás viszont nincs, hogy a diák nem kell, hogy kérje a jegyet, vagy közben nem írathat másik dolgozatot. Az elvesztett dolgozat utáni jegybeírás teljesen etikátlan és gusztustalan. Én is vesztettem már el dolgozatot (nem az egész csoportét) és akkor automatikus ötöst írtam be az illetőnek, hiszen az én hibám, nem tudhatom milyet írt.
2021. okt. 2. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!