Zeneiskolai tanárnak szoktak/illik ajándékot adni év végén?
Szoktak adni..
Nem kötelező ajándékot adni a tanár(nő)nek...
Aki szívesen ad, az ad. :)
Minek? Nyáron nem folytatod a gyakorlást, ha eddig évközben folyamatosan jártál hozzá?
Ha akarsz, akkor adjál neki nyugodtan. Vagy ha már nem találkoztok többet, mert befejezte a zenei képzésedet, akkoris nyugodtan.
Zeneiskolában is van évzáró? Én most olyan zenesulira gondolok, amelyik nem ilyen hivatalos oktatási rendben müxik, hanem vannak tanáraik, nincsenek osztályok, akkor még a tanárokhoz, amikor megbeszélés szerint van. Tehát ez ilyen közoktatáson kívüli iskolai foglalkozás; tehát ezek a kötetlen , szabad órák; amikor ledumálod a tanárral, hogy mikor mész; vagy pl megmondják, ki van írva; hogy nemtom, mondjuk szerdán délután négy órától van a gyerekeknek zenei foglalkozás , és akkor mennek aki akar, meg aki befizetett rá.
Amúgy volt olyan, mikor óvodás voltam, akkor mondtam egyik csoporttársamnak, hogy én zeneiskolába fogok menni; szerintem félreértette; mert mondta, hogy ő is , Zene Erkel. De tehát ő az iskolába járásra gondolt, én meg a külön a furulyatanulásra; van itt a városban egy külön zeneiskola, amiben csak zene van; nem közoktatással foglalkozik. De amúgy szóval biztos az Erkel is jó; kíváncsi lennék rá amúgy, hogy milyen ott az élet; én amúgy másik suliba jártam tehát általánosba. Tehát az Erkel az úgy nem konkrétan a zeneiskola volt, hanem egy általános; és tehát ő ezt félreértette.
:):)
*" akkor még a tanárokhoz,"
mindenki akkor megy; ide azt akartam írni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!