Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mit kapnak manapság az ovisok...

Mit kapnak manapság az ovisok az oviban enni? Ugyanazt, mint 15-20 éve?

Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 18:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Nem! Amit aznap főznek. ;)
2010. aug. 26. 18:23
 2/12 A kérdező kommentje:
Pl. tejfölöf-cukros kenyér uzsonnára ?
2010. aug. 26. 18:28
 3/12 A kérdező kommentje:
bocs, tejfölös.
2010. aug. 26. 18:28
 4/12 anonim ***** válasza:
54%
én nemtudom már nem emlékszek de általánosban volt finomfőzelék blöee meg tojásleves zsíroskenyér uzsonárra :D kerlkáposztafőzelék ami sztem rohadt jó volt :D meg mittomén
2010. aug. 26. 20:21
 5/12 anonim ***** válasza:
55%
A húgom nemrég volt ovis, ők finomságokat kaptak, müzlit, csokis meg mézes gabonapelyhet, nutellás kenyeret, ilyesmit. Amikor én voltam oviba, kaptunk egy szelet kenyeret, meg rá olyan kemény, zselészerű lekvárt, aztán jóétvágyat.
2010. aug. 27. 13:21
 6/12 anonim ***** válasza:
ja nálunk is lyen szarokat adtak.általánosban is blöee de azért volt 1-2 jó kaja is :P
2010. aug. 27. 17:13
 7/12 anonim ***** válasza:

Nálunk alsóban a nagy "kedvenc" a tejleves volt. Ez 1993-1995-ig volt, elsőben nem voltam menzás.

A mai ovisoknak már jobb, nutelláskenyér, müzliszelet. Hol volt ilyen nekünk? Üres kenyér tavaszifelvágottal vagy répás-vajas kenyér, azt mondjuk, szerettem. Vagy a legjobb, alsóban, tízóraira: egy bögre tea, hat darab háztartási keksz. De azért néha volt bőrös tej, bőrös kakaó vagy bőrös tejeskávé. (Bőrös, mert forralt tejből volt)

2010. szept. 2. 17:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Illetve, én úgy gondolom, a mai ovisok többször kapnak gyümölcsöt is, mint mi.
2010. szept. 2. 17:59
 9/12 anonim ***** válasza:
igaz később voltam alsós mint te 1999-2003ig de ott sem voltak ilyen műzli meg mittomén mik. hanem zsíroskenyér egy szelet tojással :-/ meg olyan tejberizsa h alig lehetett vésni és azt hígították az iskola tejjel XD a tejbegríz meg mint a f*s olyan volt... de volt ilyen disznómáj meg krumpli ááá az vmi rohadtul ízlett :D
2010. szept. 2. 18:10
 10/12 anonim ***** válasza:
gyümölcs volt ritkán de akk is 1 alma oszt csókolom. ált. az is tiszta gedva volt kukacos fos
2010. szept. 2. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!