Manapsag mennyire szoktak discoban tancra kerni a lanyokat?
Á,,, Ilyenek a diszkós csajok .
Én meg odaszoktam pofátlankodni mikor rázzák magukat de az a vége hogy vagy lelépnek vagy elhajtanak. Vagy még az agyonhasznált szöveg a VAAN BARÁTOM!! (Nekem is sok barátom van ,igen) De ezen ne lepődj meg. A csajok a diszkóba csak a külsőségekre mennek mert ott kevés a normális csaj. Állítom még a kocsmába is értelmesek vannak. Nem vagy ezzel egyedül nem veled van a probléma hanem a csajok alpárisodtak le újabban. Én is észrevettem ezt a problémát . Asszem ki is írtam már régebben..
Te hulye vagy? Csak oda akartam menni ismerkedni. Miert kell egybol erre gondolni?
Ha nem megyek oda, tutyimutyi vagyok, ha odamegyek meg akarom huzni... esetleg leirnatok, hogy hogy a pics@ba lehet akkor ismerkedni? Mi a rakert bonyolitunk mindent tul?
Hát, lehet, hogy én vagyok különc nőszemély, de én anno...ismerkedni jártam a diszkóba, ha most járnék, most is azért járnék elsősorban.Nyilván való, hogy ha felkér egy fiú táncolni, akkor ismerkedni akar, hogy utána még mik a szándékai, az majd úgy is kiderül.Ha szimpatikus, táncolok vele, ha nem szimpatikus, egyszerűen nemet mondok.
Az engem is zavarna, ha csak úgy, szó nélkül odasomfordálna mögém, vagy elém és vigyorogna, mint a vadalma, nos, akkor én gyorsan odébb állnék .
lehet, hogy én vagyok fordítva bekötve, de én speciel örülök, ha egy fiú (aki jó esetben szimpi) odajön hozzám, és kulturáltan felkér táncolni.
az meg a másik, hogy nem feltételezem róla egyből, h meg akar húzni. pont az ellenkezőjét: táncolni akar, aztán megy tovább a dolgára.
nyomi pitsák, hagy őket a fenébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!