Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Filmek/sorozatok amiből meg...

Filmek/sorozatok amiből meg lehet tudni milyen a japán nők élete?

Figyelt kérdés
Sok infót nem találtam a témáról, inkább csak külön-külön említenek nőket filmekben de úgy konkrétan a témáról nem találtam....

2021. márc. 31. 08:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én instagramon

követek hétköznapi japán dolgozó nőket és anyukákat gyerekkel már vagy 5 éve, elég sokmindent megtudtam az életmódjukról a képeik az aláírt szövegek alapján.

Ennél autentikusabb infórmációt semmilyen könyv és video nem adott eddig nekem a mai japán nők életéről.

Ezek a nők tokióiak, oszakaiak és kobe-ből származnak.

Véletlenül találtam rájuk, szépnek kedvesnek és szimpatikusnak találtam őket képeik alapján, azért kezdtem el követni őket.

Ezen kívül van egy tokiói anyuka, neki is jó hétköznapi videói vannak.

Remélem neked is tetszeni fog. :)

[link]

[link]

2021. ápr. 2. 19:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2021. ápr. 2. 19:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Olvasd el Natsuo Kirinótól a Kín-t! Abban benne van a japán nőkkel szembeni diszkrimináció, a megalázottság, szóval minden.
2021. júl. 4. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!