Spanyol nők inkább konzervatívak, vallásosak vagy könnyűvérűek?
Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok?2021. márc. 1. 19:52
2/4 anonim válasza:
Hát ez olyan kérdés amire csak szubjektív választ lehet adni. én egy spanyol lányt ismerek aki elég vallásos és nem volt meglepő mert egy londoni keresztény gyülekezetben találkoztam vele. Akkor most mondjam, hogy a spanyol lányok vallasosak? Ő mondhatja akkor hogy a magyar fiúk is vallasosak, konzervatívok? Amúgy hála a miniszterelnökünknek már elég elterjedt ez a képzet Európa szerte.
3/4 anonim válasza:
Akikkel én találkoztam eddig, azok átlagos fiatal lányok voltak, egészséges konzervatív értékekkel, nem azok a "latin-amcsi gádzsik".
4/4 anonim válasza:
Erre nehéz egyértelmű választ adni, mert nem ismerem mind a 40 millió spanyolt. Nyitottabbak mint a magyarok sok szempontból. Vannak konzervatívak is, de pl. LMBT terén totál máshogy gondolnak mint itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!