Szoktatok-e tárgyak eladása helyett cserélni, csereberélni?
Figyelt kérdés
Pl biciklit elcserélni focilabdára, és hasonló árarányos cseréket eszközölni. Mikor fordult elő veletek utoljára, hogy elcseréltetek valamit? Bevallom, velem ált iskolás koromban. A tesóm két matchbox-át elcseréltem egy szép kvarc kristályra. Illetve hallottam még, hogy faluhelyen az őstermelők kicserélik egymás között a vetőmag egy részét, és azt összekeverik a sajátjukkal. Így növelik a biodiverzitást a kertjükben.2021. jan. 2. 13:48
1/4 anonim válasza:
Szalagfűrész kereket adtam nyúlért. Falun egyébként a pálinka a bitcoin.
2/4 anonim válasza:
Pár éve, egy ps2-t cseréltem egy tabletre. Illetve jelenleg is van két hirdetésem, ami tartalmaz csere lehetőséget.
Általánosban mindennel folyt a cserekereskedelem, emlékszem egyszer hazamentem egy cipősdoboznyi yugioh kártyával, anyám rettent boldog volt :D
3/4 anonim válasza:
Számítógépjavításért szoktam barackkal fizetni. Nem azonnal, hanem ha rossz a gép, akkor elviszem, nem kér érte pénzt az illető, aztán mikor érik a barack, akkor viszek egy ládával. Már több éve így megy.
A másiknak kisgépjavításért szoktam saját gyártmányú gyümölcsoltványokat adni tavaszonta.
Tárgyak cseréjében is benne lettem volna, de soha nem adódott úgy, hogy pont olyasmije lett volna valakinek cserébe, amire nekem szükségem volt.
4/4 anonim válasza:
Decemberben egy mikróért adtam egy botmixert :) Nem teljesen egyenesarányos, de szükségeinket tökéletes kielégítette :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!