A horvátok is annyira "balkáni" nép (mentalitásban), mint mondjuk a szerbek, bosnyákok?
6-os ez a szerbekre is jellemző,rájuk még jobban.A horvátok kicsit mások nekem az a tapasztalatom.A szerbek nagyon nem dolgozó fajták főleg a férfiak van három szerb kollégám azok katasztrófák,de délszláv főnöknő se sokkal különb tőlük...tudnék róluk bőven mesélni... felületesen elvégzett munka,kávézás, zabálás,viháncolás..na az megy nekik,ebből van ott folyamatos konfliktusom,mert nem fogok mások helyett dolgozni, a hibáikat javítgatni ..a két horvát kolléganőm más ők nagyon tiszták,pedánsak,dolgosak.
Amit a szerbekről gondol a világ az mind állja...szeretik megjátszani a mártírt,hogy ők az áldozatok mindenki más bűnös ők meg szegények akiket sajnálni kell...A kibúvók keresése,a dolgok eltàskàzàsa,kiadni magukat doktoroknak és egyébnek kiválóan megy nekik,ez a specialitásuk ...A munkában a kis erőfeszítéstől is kimerülnek és nem fizikai munkáról beszėlek.Régen meg voltam botránkozva amikor ezt hallottam róluk, de mostmár meggyőződtek róla ez mind igaz...a saját pecsétjükkel hitelesítik amit gondol róluk a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!