Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mi az a spártai kemál, mi a...

Quatermain kérdése:

Mi az a spártai kemál, mi a definíciója?

Figyelt kérdés
2020. nov. 5. 15:00
 1/6 anonim válasza:
68%
Ezt én is szeretném tudni, kár hogy nem érkezett még válasz...
2020. nov. 9. 10:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Léteznek kérdések, amelyre senki sem tudja a választ, talán ez az egyik. 🙄
2020. nov. 10. 16:25
 3/6 anonim válasza:
92%
a Kemál az egy név a spártai meg az hogy spártából származik. És amúgy ez egy nagyon vicces dal.
2020. nov. 13. 17:51
 4/6 elistvan ***** válasza:
62%
Youtubeon keressetek rá spártai kemál és ott lesz a megoldás.
2021. jan. 2. 17:05
 5/6 bankihanna válasza:
100%
Kemál az egy török eredetű név a spártaiak meg erősek voltak..most én arra következtetek, hogy valakit Kemálnak neveztek el a szülei akiből egy kicseszett erős veretőgép lett és róla készült a nóta😂 (de nem biztos)
2021. máj. 13. 18:39
 6/6 anonim válasza:
100%

"A derecskei zenész sikerét a TikTok nevű alkalmazásnak köszönheti.

– A TikTok oldalon humoros videókat szoktam posztolni, főként hétköznapi jeleneteket játszok el. Az emberek nagyon szeretik ezeket, igazából innen jött a Spártai Kemál is. A történet szerint az apósának mutatkozik be egy roma gyerek, szeretne igazán jó benyomást kelteni – osztotta meg a Naplóval Jónás Emil.

Jónás Emil a TikTok segítségével lett népszerű, videóit több ezren nézik | Fotó: Jónás Emil-archív

Mint mondta, a spártai itt az erősséget jelenti, a Kemál pedig egy török sorozat szereplője, aki egy jóképű fiatalember. – Ez a videó nagyon tetszett az embereknek, ezért írtam egy szöveget és egy dallamot a történethez, az még nagyobb sikert aratott a TikTokon, végül egy teljes dal született a Spártai Kemálról. Sokan nem tudták mit jelent, furdalta az embereket a kíváncsiság, mi is ez pontosan – mondta Emil, aki már 14 éves kora óta zenél, édesapja és nagyapja is muzsikus."

2022. jún. 14. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!