Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Szerintetek mi a megoldás a...

Szerintetek mi a megoldás a cigánykérdésre?

Figyelt kérdés
Aki szerint nincsen ilyen problémája Magyarországnak és más kelet európai népeknek, az vagy hazudik, vagy vak. Elképesztő szegénység, és bűnözés van ezekben a körökben. Semmilyen politikus nem mer erről beszélni. Pedig kellene, mert idővel ez mégnagyobb baj lesz. Én amikor vonattal mentem pár hónapja tusnádfürdőre, olyan falvakon és településeken mentem át, hogy nem hittem el, hogy ilyen van egy úgynevezett civilizált országban. Erdélyben ez mégrosszabb volt. Nem vagyok kíváncsi olyan válaszokra, hogy ki kell írtani őket, küldjük vissza mindet indiába, stb. Kulturált threadet szeretnék, nem akarom, hogy az adminok töröljék a kérdést.
2020. szept. 28. 18:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%

10:

A minőség fontosabb lenne, mint a mennyiség. Azok a magyarok és cigányok fogynak, akik jelenleg az állam csöcsein szaporodnak.

2020. szept. 29. 16:57
 12/14 anonim ***** válasza:
70%
hát biztos hogy nem az "Endlösung", olyasmi, amit a zsidókkal, cigányokkal, stb. csináltak
2020. okt. 5. 14:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, kedves kérdező, hogy a hozzád hasonló szélsőliberálisok nem hajlandók figyelembe venni a valóságot.
2020. okt. 23. 15:26
 14/14 A kérdező kommentje:
nem liberális vagyok
2020. okt. 24. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!