Honnan van ez a tipikus takaró a magyaroknak?
Figyelt kérdés
Minden Magyar háztartásban van az a tipikus sárga-barna takaró, de senkise tudja honnan van, vagy legalábbis az ismerőseim nem tudják, de van nekik, és a szüleik se tudják. Valaki tudja esetleg hol lehet ilyet venni? vagy valamilyen információja van valakinek a takaróról? Mert hosszas keresés után még egy képet sem találtam a takaróról, és nagyon érdekelne honnan van.2020. máj. 23. 22:08
1/8 anonim válasza:
Minek alapján véled, hogy MINDEN MAGYAR HÁZTARTÁSBAN VAN az a bizonyos takaró?
Nekem pl nincs, És a gyerekeim családjában sincs.
Egyébként plédre gondolsz, aminek egyik oldala sárga, a másik barna volt?
Úgy emlékszem, 80-as években volt olyanunk.
2/8 anonim válasza:
jó lenne róla látni képet, nekünk nem biztos hogy van
3/8 anonim válasza:
De miért keresgéltél, ha az ismerőseidnek van az az ominózus takaró? Csak képes valaki a családjukból egy fotót készíteni róla?
4/8 mustafa33 válasza:
Szerintem még a Szíriuszról hoztuk.
5/8 anonim válasza:
Egyetlen simerösnek sincs olyan, ami megfelelne a leírásodnak, egy kép tényleg jó lenne.
De a kérdésed téves feltételezésen alapul, ez a "tipikus" valami legfeljebb a te környezetedben van "minden háztartásban", az eddigi válaszok alapján máshol nem.
7/8 anonim válasza:
Nekünk van ilyen, az van a kocsi csomagtartójába lerakva, hogy védje az autót a ksoztól. :D Szerintem a szocializmusban lehetett olyat kapni mindenhol. Nekem ehhez amúgy szervesen kapcsolódik az a fehér alapon piros körökkel díszített tányérkészlet.
8/8 anonim válasza:
Ha "tipikus", akkor hogy lehet itt ennyi rácsodálkozó ember? (velem együtt)
Ha "mindekinek van", akkor hogy lehet hogy senki sem tudja a beszerzési forrást?
Szóval a "sárga-barna" az tipikus magyar szinek? Gondolta a fene.... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!