Miért nincs mosdò egy wc-ben?
Figyelt kérdés
I mean, mi van ha elmegyek szarni a tesco wcben, ès szaros lesz a kezem? Nem tudom megmosni, mielôtt felhùzom a gatyàm. Sok helyen nem èrtem, mièrt a gatyafelhùzàs van elôbb, ès nem a kèzmosàs. Èn (csak otthon tudom kizàròlag megtenni, mert a wc mellett van a csap) mindig szarok, megmosom a kezem, aztàn felhùzom a gatyàm. Nem lenne szaros a gatyàm, csak a tudat hogy alapbòl kezet kell mosni...Bizonyított tèny, hogy az emberek egy bizonyos szàzalèkànak ürülèknyomokat talàlni a telefonjàn, ami kva undorìtò, fôleg hogy sokan telefonoznak evès közbe (pl èn, sokszor eszek meg munkahelyen ùgy egy szenyòt hogy közbe lapozhatom a facèt, de kèzmosàs, telefon tisztítàs alaposan) Egyèbkènt a corona tett ilyennè. Jò nem, ez elôtt sem voltam màr olyan undorítò. Ja, ès nem szoktam szarni nyilvànos helyen sem amùgy, csak èrdekel, mi van ha valaki...2020. ápr. 27. 19:43
1/9 anonim válasza:
Mert az emberek 99,9%-ának nem lesz szaros a keze, így nincs rá igény.
2/9 anonim válasza:
Te valamit nagyon rosszul csinálsz a vécén, ha attól kell tartanod, hogy szaros lesz a kezed vagy a gatyád. Azon meg jót röhögtem, hogy "Bizonyított tèny, hogy az emberek egy bizonyos szàzalèkànak ürülèknyomokat talàlni a telefonjàn," ez így kb. annyira konkrét, mintha azt mondanám, hogy én valahol a Nap és a Neptunusz között lakom.
3/9 anonim válasza:
Az emberek nagy többsége WC-papírt használ, nem a kezét!
5/9 A kérdező kommentje:
XDDDDD jajj, megnevettetett mindenki, de egyebkent nem teljesen igy ertelmezendo 😀 De akkor magyarazzatok meg ugy hogy ertsem, hogy olyanrol is hallottam mar hogy a wct csak lecsukva szabad lehuzni ha pisilsz, mert felcsapja a levegobe a vizeletet (nyilvan amit szabad szemmel nem latunk) es hat szaras utan is mindenki mos kezet, pedig senkinek nem lesz olyan a keze. Muszaj kezet mosni ugye, mert ugyan igy itt is ott vannak ezek a mikro izek..
2020. ápr. 27. 20:39
6/9 anonim válasza:
Akkor gondold végig, a WC-ben lévö mosdó milyen lehet!
7/9 anonim válasza:
Férfi vagy, ugyi? Akinek még nincs gyereke. :D
De van egy dolog, ami minden családos háztartásban fellelhető és neked is tök jól jönne:
Popsitörlő! :) Vagy intimtörlő, esetleg kézfertőtlenítő. Azzal megtörölheted a kezedet még a gatyahúzás előtt.
Vannak kisebb méretű csomagok is, azok elférnek a férfizsebben is. :P Ha meg még sem vagy férfi, akkor egy tatyót a válladra kapsz és beledobsz egy jó nagy csomag popsitörlőt.
8/9 anonim válasza:
Ja, nem akarok senkit diszkriminálni, minden nemű hordhat bármilyen táskát vagy hordhat "férfizsebes" nacit, de én most csúnyán a sztereótípiákra támaszkodtam.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D
2020. ápr. 30. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!