Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért nincs mosdò egy wc-ben?

Miért nincs mosdò egy wc-ben?

Figyelt kérdés
I mean, mi van ha elmegyek szarni a tesco wcben, ès szaros lesz a kezem? Nem tudom megmosni, mielôtt felhùzom a gatyàm. Sok helyen nem èrtem, mièrt a gatyafelhùzàs van elôbb, ès nem a kèzmosàs. Èn (csak otthon tudom kizàròlag megtenni, mert a wc mellett van a csap) mindig szarok, megmosom a kezem, aztàn felhùzom a gatyàm. Nem lenne szaros a gatyàm, csak a tudat hogy alapbòl kezet kell mosni...Bizonyított tèny, hogy az emberek egy bizonyos szàzalèkànak ürülèknyomokat talàlni a telefonjàn, ami kva undorìtò, fôleg hogy sokan telefonoznak evès közbe (pl èn, sokszor eszek meg munkahelyen ùgy egy szenyòt hogy közbe lapozhatom a facèt, de kèzmosàs, telefon tisztítàs alaposan) Egyèbkènt a corona tett ilyennè. Jò nem, ez elôtt sem voltam màr olyan undorítò. Ja, ès nem szoktam szarni nyilvànos helyen sem amùgy, csak èrdekel, mi van ha valaki...
2020. ápr. 27. 19:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert az emberek 99,9%-ának nem lesz szaros a keze, így nincs rá igény.
2020. ápr. 27. 19:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Te valamit nagyon rosszul csinálsz a vécén, ha attól kell tartanod, hogy szaros lesz a kezed vagy a gatyád. Azon meg jót röhögtem, hogy "Bizonyított tèny, hogy az emberek egy bizonyos szàzalèkànak ürülèknyomokat talàlni a telefonjàn," ez így kb. annyira konkrét, mintha azt mondanám, hogy én valahol a Nap és a Neptunusz között lakom.
2020. ápr. 27. 20:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek nagy többsége WC-papírt használ, nem a kezét!
2020. ápr. 27. 20:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

:-DDDDD

#3-nál a pont! :-D

2020. ápr. 27. 20:13
 5/9 A kérdező kommentje:
XDDDDD jajj, megnevettetett mindenki, de egyebkent nem teljesen igy ertelmezendo 😀 De akkor magyarazzatok meg ugy hogy ertsem, hogy olyanrol is hallottam mar hogy a wct csak lecsukva szabad lehuzni ha pisilsz, mert felcsapja a levegobe a vizeletet (nyilvan amit szabad szemmel nem latunk) es hat szaras utan is mindenki mos kezet, pedig senkinek nem lesz olyan a keze. Muszaj kezet mosni ugye, mert ugyan igy itt is ott vannak ezek a mikro izek..
2020. ápr. 27. 20:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor gondold végig, a WC-ben lévö mosdó milyen lehet!
2020. ápr. 28. 18:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Férfi vagy, ugyi? Akinek még nincs gyereke. :D

De van egy dolog, ami minden családos háztartásban fellelhető és neked is tök jól jönne:

Popsitörlő! :) Vagy intimtörlő, esetleg kézfertőtlenítő. Azzal megtörölheted a kezedet még a gatyahúzás előtt.

Vannak kisebb méretű csomagok is, azok elférnek a férfizsebben is. :P Ha meg még sem vagy férfi, akkor egy tatyót a válladra kapsz és beledobsz egy jó nagy csomag popsitörlőt.

2020. ápr. 29. 09:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja, nem akarok senkit diszkriminálni, minden nemű hordhat bármilyen táskát vagy hordhat "férfizsebes" nacit, de én most csúnyán a sztereótípiákra támaszkodtam.
2020. ápr. 29. 09:03
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D
2020. ápr. 30. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!