Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Májusfát tervezek állítani...

Májusfát tervezek állítani barátnőmnek, annyi a gáz, hogy panelban lakik, az mennyire nyomi, ha már egy meglévő fát díszitek fel?

Figyelt kérdés
Valamint mennyire idejét múlt szokás? Ti értékelnétek?
2020. ápr. 27. 08:57
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

Aranyos. De így szerintem az igazi.

Annyi ember lakik ott, biztosan lesz, akinek majd nem tetszik. Mert azt mindenki látja, nemcsak a barátnőd.

Szóval biztosan lesz majd, aki beszól, hogy minek nyúlsz hozzá a fájukhoz, ha a lépcsőház előtt van. És ugye akkor majd minden el is kell távolítanod, mert bunkóság lenne úgy hagyni. Ha meg nem a lépcsőháznál van, hanem a ház előtt egy téren, akkor meg közterület. Valószínűleg azt se díjaznák, ha azt a fát piszkálnád.

Inkább máshogy kéne meglepni. Itt olvastam tavaly, hogy van olyan, hogy május kosár. És azt szokták vinni annak, akinek nem tudnak fát állítani. Esetleg nézz utána, hogy pontosan mi az.

2020. ápr. 27. 09:29
 2/4 anonim ***** válasza:
24%
Teljesen rendben van, mások is csinálják így!
2020. ápr. 27. 10:17
 3/4 anonim ***** válasza:
81%

Én tudod mit csinálnék a helyedben? Vennék (vagy ásnék ki az erdőben 🙄) egy kis fa csemetét, amit a cserepében feldíszítenék. Vagy akár egy citrusfát, chilit is vehetsz neki.

De lehet helyette virágot vagy kaktuszt, fel lehet díszíteni azokat is, akár úgy is, ha hurkapálcával körbe tüzdeled őket.

Nagyra növő fát lehet csak akkor vennék neki, ha pár éven belül tervez kertesbe költözni.

2020. ápr. 27. 10:23
 4/4 Alex Fly ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz a véleményekkel: tedd meg!

Legalábbis ha tényleg komoly a dolog.

2020. ápr. 28. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!