Mit csináljak szilveszterkor?
Figyelt kérdés
Mit csináljak szilveszterkor?2019. dec. 23. 14:09
11/26 A kérdező kommentje:
De nekem mindig szünnapom van mert nem dolgozok. Ami meg jól esik azaz ital és a virtuskodás. Valami buliba hívnátok el inkább.
2019. dec. 31. 12:14
12/26 1112 válasza:
Hát, bulinak nem buli, de szerintem a Gyakoris időtöltés az jó lehet. Beszélgess velük :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__1024..
Amúgy van az az új sorozat , a Mintaapák, nem tudom, ismered-e, de kedves sorozat, azt is nézhetnéd akár; szerintem tök jó. :)
13/26 1112 válasza:
*Ja és bulinak meg pl Sztárban sztár részeket is nézhetnél, tök vicces:D:D
14/26 A kérdező kommentje:
Végül az italt választottam.
2019. dec. 31. 22:08
15/26 1112 válasza:
az se rossz:)
Vidám új évet! :):) VÚÉ:D
16/26 A kérdező kommentje:
Nagyon berugtam. Nyöööööőőöö. Boldog ujj éved. Rohadt bor+vodka+kevert+bányász sőr.
2020. jan. 1. 01:01
17/26 anonim válasza:
Gratulálok, mérgezd csak a májad és akkor már nem sokat kell aggódnod, hogy mit csinálj szilveszterkor a jövőben.
18/26 A kérdező kommentje:
Ha küldtetek volna normális őtleteket, akkor nem nyúlok az italhoz és a piros M’Borohoz. Már 4xer okádtam enni meg nem bírok.
2020. jan. 1. 13:43
19/26 A kérdező kommentje:
Még mindig másnapos vagyok... kőszönöm a rossz ötleteket.
2020. jan. 2. 20:35
20/26 A kérdező kommentje:
Úgy látom idén se sikerült egy normális választ kapnom. Meg is lett az eredménye. A sör, bor, rum és egyéb söpredék italokat választottam. Konkrétan nem sikerült még kijózanodnom se. Szóval tényleg köszi a semmit!
2021. jan. 1. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!