Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » A nagyon magas embereket...

A nagyon magas embereket miért fogadja el kevésbé a társadalom?

Figyelt kérdés
Ellenben mondjuk a túlsúlyosokkal, akiket könnyebben elfogadnak, kevesebbet szekálnak, mert "illetlenség" holott azon lehet változtatni, az ember magassága viszont adott
2019. szept. 15. 12:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert kilógnak az átlagból.
2019. szept. 15. 12:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért fogadná el kevésbé?
2019. szept. 15. 13:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert a férfiak konkurenciának veszik, és automatikusan frusztrálja őket a náluk magasabb. Tudják, hogy a nők két egyenértékű srácból a magasabbhoz vonzódnak jobban. A kövér ember az inkább csak olyan szánalomra méltó, azt nem kell "legyőzni, lenyomni".
2019. szept. 15. 13:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez biztos, hogy így van?
2019. szept. 15. 19:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Akit zavar, az valószínűleg csak irigy. Más esetben nem nagyon hiszem, hogy ne fogadnák el őket.
2019. szept. 15. 19:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség.

Nem láttam még embert, aki "nem fogadott volna el" egy 190-es férfit, például. Én lányként magasabb vagyok az átlagnál, és még sosem kaptam negatív megjegyzést. Azaz, hát nem javallták a tíz centis magassarkút a barátnőim, de ez érthető.

Nyilván nehéz lehet beilleszkedni a társadalomba, ha valaki 210 cm. De ugyanilyen nehéz, ha valaki 200 kg, hidd el. És ugyanilyen nehéz, ha egy férfi mondjuk csak 150 cm magas.

Az apró eltérések semmilyen fizikai aspektusnál nem vonnak maguk után számottevő életminőség-változást. A kirívó esetek azonban, legyen szó magasságról, súlyról, akármiről, bizony azt eredményezhetik, hogy az illető könnyen kiszorul a perifériára.

2019. szept. 16. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!