Monori cigánytelep? Milyen ott az élet?
Figyelt kérdés
2019. aug. 27. 17:43
1/3 anonim válasza:
Eléggé izgalmas. Sose tudhatod, melyik nap késelnek halálra húsz forintért.
2/3 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy már nem olyan vészes, mint régen. Max a kisgyerekek szemtelenkednek, de azok nagyon. Magyar nőként vagy férfiként mondjuk semmi pénzért nem mennék be.
3/3 anonim válasza:
Hát elképesztő, hogy valaki úgy válaszol hülyeséget, hogy nem itt él. :-D
Mi Monoron lakunk évek óta. Jobban szeretjük, mint Pestet. Vannak cigányok de sosem volt velük bajunk, én 3 év alatt nem sokkal találkoztam. Nyilván nem járok késdobálókba, de azért a városban gyakran.
Monor egy kisváros. Ahhoz viszont elég nagy, hogy minden meglegyen benne, ami kell. Meki és idióta pláza nincs, arra ott van a KÖKI Terminál, pár perc vonattal. Van viszont uszoda, sporttelep, gimi (egész jó), Aldi Lidl Spar, Penny, sportolási lehetőség, egy klassz Kistó nagyon szép parkkal, és van fejlődés. Sokan költöznek ki errefelé. Szerintem 5-10 éven belül menő város lesz, ha a közlekedést megoldják, mert az jelenleg gáz Pest irányába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!