Mi a fontosabbak, a sör vs. Sátán? ( Én inkább boros vagyok, de a kérdés egyértelmű )
Érdekel a téma.
Különböző népek hitvilág etikai rendszere, nézete, megnyilvánulása.
Pl egyes népek erős halucinogéneket hasznàlnak ( màs néven drogokat ) szertartások során, hogy elérjék a kîvánt hatást.
Pl: a keresztény kultúra ellenzi ezt, de még a szexet is, ha az nem "istentől" való...
Hát, az úgy van, hogy egy kis ideig a fejembe száll. Kicsit elengedek, ellazítok tőle (kicsit szédülök is), de aztán olyan rohadt szomjas és fáradt leszek, hogy kínszenvedés már fent lenni. Ráadásul öklendeznem kell és egyáltalán nem hagynak el a rossz gondolatok, csak ha folytatom, jönnek a rosszabbak és rosszabbak.
Tehát csak azt akartam írni, hogy igazából egyáltalán nincs szükségem erre. (pedig lehet rá kellene kapni a Tequila-ra, mert az tényleg jó).
Viszont a hit nem ezt a fajta hatást eredményezi. (nálam legalábbis sosem ilyen volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!