Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hol lehetne kiadatni a verseim...

Hol lehetne kiadatni a verseimet? Majdnem az összes kiadónak írtam már, de semelyik sem reagált.

Figyelt kérdés
Ha lenne olyan kiadó, aki kiadatná, akkor bizony elkelnének a verseim, mert nagyon kiemelkedő az utóbbi 150 versem. Eddig 820-at írtam, aminek csak egy töredéke jó, mivel az elején borzalmasak voltak. Mit tegyek? Melyik kiadó válaszolna, segítene nekem?
2019. ápr. 24. 16:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%

Talán 20 alkalommal volt már ez a kérdés.

Nagyon jó válaszok is jöttek.

Ha ennyire élhetetlen vagy, hogy egyiket se találod, akkor IJ.

2019. ápr. 24. 22:54
 12/16 A kérdező kommentje:
Sehol sem találtam ilyen kérdést. Hadd döntsem már el, hogy felteszem-e vagy sem.
2019. ápr. 24. 22:58
 13/16 anonim ***** válasza:

Ez már a te hibád!

Mivel az oldal külön kéri tőled, hogy használd a keresőt, ezért nem tartottad be az itteni szabályokat.

Más:

ne vedd zokon, de úgy tűnik, enyhén terhelt vagy.

Egy kiadó ma válogathat: tehát, ha nem küldesz verset, miért is foglalkozna veled?

Ha VALÓBAN szeretnéd a verseid kiadni, akkor azt tanácsolom, hogy küldjél belőlük legalább mintát, tehát néhány jellemző verset, és írd meg, hogy több is van.

2019. ápr. 24. 23:09
 14/16 A kérdező kommentje:
Jó, kíváncsi leszek...
2019. ápr. 24. 23:10
 15/16 anonim válasza:
100%

Magam is irok verset, de nem istenítem az irományaimat.

Kiteszem poet.hu-ra és annyi.

Manapság az internet világában haszontalan dolognak tartják az emberek a könyvet.

1 veraedet pl itt is publikálhatnál. Ami szerinted a legjobb. Kíváncsi lennék rá, hohy valóban annyira mesés e.

" Te jól tudod, a költő sose lódit:

az igazat mondd, ne csak a valódit,

a fényt, amelytől világlik agyunk,

hisz egymás nélkül sötétben vagyunk. "

Milyen szépen írta József Attila, és mennyire igazat.

2019. ápr. 25. 00:09
 16/16 A kérdező kommentje:
15-ös, küldenél verset nekem? Amit Te magad írtál? Kíváncsi vagyok rá, hogy miért csak a poet-ra szánod. Ne érts félre, semmi bajom azzal az oldallal, hanem az emberek a furák... Köszi. :)
2019. ápr. 25. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!