Melyik oldalon publikálhatom a verseimet?
Hobbiból írok és jelenleg a poetre regisztráltam de az egyik legjobban sikerült versemet utasították vissza, mert "nem gyermekbarát". Nem írtam benne erőszakról, szexualitásról vagy drogokról, csupán egy gyerek temetése volt leírva eléggé nyomasztó, de cseppet sem felháborítást keltő elemekkel.
Ez eléggé rosszul esett, és azon gondolkodom keresek egy másik oldalt ahol fejlődhetek azáltal, hogy olvasom mások kritikáit a verseimről.
Hidd, el az ilyen oldalakon nem fogsz kapni építőjellegű kritikát, maximum le fogják szólni az összes művedet, velem is ezt tették, pedig egy hivatásos költőtől kértem utána kritikát, és ő azt mondta, hogy nagyon jó, van bennem tehetség, csak még csiszolnom kell pár dolgon.
Ha tényleg akarsz valamit, akkor ajánlom facebookon a Gold Pen csoportot, bár ott igazából csak középkorú férfiak és nők vannak, de legalább tudnak értelmes kritikát adni, nem pedig semmitmondó véleményt, hogy "szar".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!