Melyik az a realista mű, amelyikben az egyik szereplő gyíkká változik?
Dragon Ball cell saga
Amúgy maga lucifer adta a helyes választ, én félnék attól, hogy mennyire igaz...
Bocs, de az Átváltozásban még az sincs megnevezve, hogy egyáltalán bogárrá változott-e a főhős.
Tudom, mert germanisztika szakos voltam, német nyelven tanultuk újra meg újra, más és más szempontokból elemezve. Mérgezésünk volt tőle rendesen.
Viszont épp az előbb olvastam el Örkény: A visszaváltozás c. novelláját, kimondottan jólesett.
Amúgy vicces egy dolog ez a novella. Átváltozol egy basszom csótánnyá, és az a legnagyobb gondod, hogy jaj mi lesz a melóban?
Legutoljára és legelőször 7 éve olvastam akkor sem jött át az "üzenete"
Meg a csinovnyik amikor leprüszköli a főnök fejét és kinyírja magát miatta.
Mondjuk ez ma már több értelmet ad, én is szívesen visszamennék gimibe azt tanulni hogyan dobd el a lelkedet és legyél rabszolga mint gyakorlatba véghezvinni.
Amúgy vicces egy dolog ez a novella. Átváltozol egy ba. szom csótánnyá, és az a legnagyobb gondod, hogy jaj mi lesz a melóban?
Legutoljára és legelőször 7 éve olvastam akkor sem jött át az "üzenete"
Meg a csinovnyik amikor leprüszköli a főnök fejét és kinyírja magát miatta.
Mondjuk ez ma már több értelmet ad, én is szívesen visszamennék gimibe azt tanulni hogyan dobd el a lelkedet és legyél rabszolga mint gyakorlatba véghezvinni. Mert ez az üzenete mindkettőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!