Ha megtehetnéd, adakoznál a Notre-Dame újjáépítésére?
Kedves Kérdező!
Mielőtt úgy felkapnád a vizet, hogy elvinne az agyérgörcs (amit nem szeretnék), jelzem, hogy a gyaki népe nem reprezentatív minta. Lássuk be, kicsit túlreagáltad a helyzetet.
Én még nem, de tervben van. Amúgy adakoztam kissebb összeggel az anglikán egyháznak templomrenoválás céljából, illetve egy magyar falu templomjára is valahol keleten ahol életemben nem jártam, a katolikus egyháznak, annak ellenére, hogy nem vagyok katolikus. Ne feledjük, hogy ezek a létesítmények nem önellátóak, nem piaci alapokon működnek. És az, hogy valaki nem hívő nem zárja ki, hogy ne adjon bele szerintem, méghozzá ilyen indokok miatt, hogy a közösségéért, a közössége szépítéséért, a kultúra fentartásáért, hívő EMBERtársai szeretete, és tisztelete miatt, és a kereszténység építő munkája miatt az emberekben, és közösségekben. Mert ilyen oldala is van, tudom egyeseknek ez hihetetlen.
Persze a Notre Dame más téma, az már ki lett vesézve miért fontos visszaépíteni.
Itt tudsz te is küldeni.
Na es a francia bombák altal árván maradt gyerekeknek mennyit is adakoztal hm?
Inkabb barbar, mint álszent mint te kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!