Kit és miért gyűrnél tiszta erőből pofán, ha megtehetnéd egyszer büntetlenül?
Figyelt kérdés
Nem muszáj ismert embert mondani, írhatod azt is, hogy "a szomszédom, mert túl hangos."2011. ápr. 9. 19:49
1/10 anonim válasza:
Senkit, nem vagyok egy agresszív barom. Meg nincs is senki aki megérdemelné.
2/10 anonim válasza:
SP, Justin Bieber, Orbán Viktor, Gyurcsány, (Li)Bajnai Gordon, Szíjjártó Péter, Kolompár Orbán, meg a helyi izraelitákat...
3/10 anonim válasza:
Az egyik munkatársamat és a közvetlen főnökömet.
4/10 anonim válasza:
Volt osztálytársamat. Soha nem láttam még nála aljasabb lányt. Gúnyos, utálatos, irigy, beszólogatós, kétszínű. Beszól, aztán hangosan beleröhög a képedbe.
Senki mást nem utálok a Földön, de őt igen.
Benne a világon semmi jót nem tudtam felfedezni, pedig próbáltam.
5/10 anonim válasza:
A nagymamámat, aki az egész családomat irányította világ életemben és irányítja. Aztán bocsánatot kérnék tőle, mert azért szeretem, de megmondanám, hogy azért jól esett, és ez a minimum, ami már kijárt nekem. :)
7/10 anonim válasza:
A japántanáraimat, orbánt, néhány fanatikus vallásost...kb. ennyi. Ja igen, meg azokat a házban lakókat, akik akkor fúrnak órákon át, mikor én alszom :) (persze ez nem az ő hibájuk, de vizsgaidőszakban eléggé fel tud húzni :D)
8/10 anonim válasza:
a főnökömet.úgy istenigazából. kétszer.
9/10 anonim válasza:
Az összes állatkínzót, bár velük többet is tennék. A volt osztályfőnökömet. Illetve egy ismerősömet, akiről azt hittem, hogy a barátnőm, de lefeküdt a (most már volt) barátommal, és titkolta is másfél évig.
10/10 anonim válasza:
En a felelotlen gyorshajtokat, a bedrogozott, ittas soforoket, akik masok eletet kockara teszik a sajat hulyeseguk miatt, mert azt az ember valasztja, hogy kocsiba ul drogosan, ittasan, nemcsak szimplan hibat kovet el. Az ilyen emberekre vegtelenul neheztelek.
A masik szemely egy regi egyetemi tanarom, nagyon szemet volt mindenkivel - foleg a lanyokkal. Hosszu lenne leirni a huzasait, de szerencsere mar kirugtak a viselt dolgai miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!