1/15 anonim válasza:
A háttér és a virágminta tetszik.
2/15 anonim válasza:
Nekem tetszik:) Nagyon hangulatos mesekönyvet lehetne csinálni ilyen rajzokkal.
3/15 anonim válasza:
A csajnak olyan GYurcsány feje van :DD
4/15 anonim válasza:
Hát őőő...
Mesekönyvben jól mutatna.
5/15 anonim válasza:
fúú,eszméletlen jó:) bárcsak én is így tudnék rajzolni,és ilyen kreatív lennék:) egy a hiba: a lánynak nincs spiccben a lába...de hát aki rajzolni tud,annak nem kell tudni táncolnia:)
6/15 A kérdező kommentje:
Utolsónak, úgy nem fért volna ki.
2010. júl. 4. 21:07
7/15 anonim válasza:
Nagyon aranyos egy mesekönvben nagyon bejönnne nekem ! És örülnék is neki ha ilyen képek lenének egyes mesekönyvekeben mert manapsák a digitális rajzok nagyon fölénybe kerültek Azok is bejönnek de gyerekeknek valami ilyesmi lenne az igazi szerintem. :D
8/15 anonim válasza:
Nem az én világom, de nem rossz.
9/15 anonim válasza:
nem tetszenek a színei, de szépek a formák. nagyon ügyes vagy!
10/15 anonim válasza:
Nagyon tetszik,kreatív és aranyos:)
Tetszik a technika is,nagyon szeretem az akvarellt és dolgozni is nagyon szeretek vele:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!