Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek találod ezt az erotikus verset?
Feltettem ezt a versemet kritikáknak alávetve, és várom a válaszokat! :D
Szerelem a szexért
Tanakodtam, gondolkodtam
Százezernyit azon, hogyan
Hányjam az én buja dolgom
Szemecskédre, amely folyton
Elmerenget vakon.
Elragadó bensőséged
Ugyan gyönyör, ám engemet
Az a bársony, kasmír lepel
– Mely borítja azt – érdekel –
S minden órám gyötör.
Nos, szerelmem, bármily kedves
Légy szívemhez, az, mi nedves
Irigység, ha kényeztetem
– Kéjvizedben – hőn, serényen,
Lényem érte éhez.
2011. május 17.
Köszönöm!
Egyéb kritikák?
nekem nagyon tetszik :) a rímek, a formája, az áthajlások, a nyelvhasználat... jó lett, gratulálok :)
22/L
nekem ez nem erotikus egyáltalán
de azért elmegy
Köszönöm az eddigi válaszokat! Egyébként meglepett, hogy a válaszadók körében valamennyire sikert arattam.
Nyugodtan fejtsétek ki még véleményeteket róla.
hát szerintem erotikusnak erotikus de az eslő versszak egyáltalán nem a 2. épp hogy a 3. az már az volt :D
ha az a címe h a "..szexért" akkor sztem több tűz kéne bele és szenvedély :)
lehet h rosszul értelmezem de nekem ez jött le :)
de amúgy sztem nagyon jó :):)
Pont olyan stílusban írtad, amilyen stílusú verseket vettünk irodalom órán. Szóval elvileg nagyon jó. Más kérdés, hogy én az ilyen stílusban írt verseket nem szeretem (témájától függetlenül).
Másrészt nem feltétlen az a jó erotikus vers, ami tele van szexxel, mert az már túlzás. Ha csak pár utalás van rá, az sokkal izgatóbb, mintha egy nyálcsorgató, kiéhezett pasi érzetét kelti az olvasóban. Szóval nem baj, ha nincs tele erotikával, hogy minden szava az legyen. Szerintem pont annyi van benne, ami még ízléses, mert adtál neki körítést is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!