Mi a véleményetek a verseimről, írásaimról?
Sziasztok. Már lassan négy éve kiírtam ezt a kérdést, de úgy éreztem, ezt mára újból meg kell tennem. Irtózatosan fontos számomra az írás, néha ebben lelem meg a nyugalmamat. Visszajelzést azonban csak olyanoktól kapok, akik már eléggé ismernek bennem, és bízom annyira bennük, hogy megmutathatom nekik a blogomat.
Ezt a bizalmat most szeretném belétek helyezni, jó lenne mástól is véleményt kapni, aki egyáltalán nem ismer engem.
Remélem, tetszeni fog nektek.
22F
Megnéztem a blogot, el is olvastam jó pár frissebb művedet.
Nem vagyok szakértő, csak egy külsős, így véleményem vedd fenntartással.
Én is írok(csak nem osztom meg nyilvánosan), úgyhogy először a hibákkal kezdeném, amiket nekem is jeleztek olvasóim.
A verseid jelentős részének nincs kerete, se szerkezete.
Hiába vannak gondolataid, ha a versnek nincs konkrét formája, akár egymás mellé is írhatnád a mondatokat és akkor novellát csinálsz gyakorlatilag.
Például köss be magadnak szótagszámot és igyekezz követni.(1-2 csúszás beleférhet)
Másik dolog.
A rímelést nem adjuk fel a gondolatmenet kedvéért.
Ha nem találsz rímet, az a dolgod, hogy keress.
Az, hogy minden 2. versszakban hibásak vagy elcsúsztak a rímek, ha minőséget akarsz gyártani, sajnos nem működik.
(Ezt 2-3 versnél is tapasztaltam, pedig 6-7 lett elolvasva legalább.
Valamint a rímhez kicsit kapcsolódva.
Próbáld jobban ütemezni a verseket, azt ajánlom.
Viszont ezek mellett eltekintve remek gondolataid vannak, ez nagy erősséged lehet másokhoz képest.
Sokkal hosszabb és komolyabbam kidolgozott versek is, amiket olvastam, szóltak már a nagy semmiről, szóval elismerésem.
Végső soron pedig érdekesnek tartottam az irományaidat, némelyik tetszett is.(Pedig kényes ízlésem van.)
A kérdéssel kapcsolatban pedig annyi, hogy ne mások igényei és visszajelzése alapján írj,(Mi lenne ha jönne pár nagyokos és szétszidná-gúnyolná a műveid?) hanem saját magad miatt, mert gondolom szereted csinálni.
Szóval ne add fel, ha nem is leszel Radnóti, de a ismerőseidet még talán el is fogod tudni bűvölni vele. :)
Tisztelettel.
19/F
Tökéletlen gyönyörűség.
Szerelmes lettem a verseidbe.
~egy szintén firkáló, 16 esztendős fruska
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!