Ha pl magadnak csináltad, és neked úgy jó, akkor nem cink.
De ha mondjuk fel szeretnéd tölteni egy olyan honlapra, ahol ilyesmikkel foglalkoznak, akkor szerintem az :DDDD
2019. febr. 17. 21:37
2/8 Bükkfafej válasza:
Lehet, az az épület árnyéka volt :D
2019. febr. 17. 21:44
3/8 anonim válasza:
Facebookra vagy Instára simán mehet. Akkor lenne baj szerintem, ha mondjuk mit tudom én.. egy újságnak címlapfotót készítenél, és a képnek tökéletesnek kell lennie.
2019. febr. 17. 22:14
4/8 anonim válasza:
Színezz bele, hogy eltünteted az árnyékot, vagy rajzold nagyobbra:) Jaaaa, basszus; rosszul értelmeztem a kérdésedet!!:) Azt hittem, hogy magadat fotóztad egy speckó épületen;vagy akár a saját szobádban, inkább úgy képzeltem; és az árnyékból pedig levehető, hogy mezítelen vagy, és kicsi a farkad:D És hogy ezt tartanád cikinek :D xD És közben még lehet, hogy lány is vagy :D:D Akkor lenne igazán vicces:) Na, mindegy, szóval, az a lényeg; hogy
Nincs gond azzal a képpel, ilyen volt a megvílágítás, szerintem teljesen jó. Legalább őszinte az a kép, és nincsen belenyúlva . Nézd a pozitívumokat.:)
2019. febr. 17. 22:48
5/8 anonim válasza:
*Ja mer azt hittem, hogy a felsőtestedet fotóztad; de a falon rajta van az alsóbb részeidnek is az árnyéka, és aszittem tehát, h nem vagy vele elégedett:)
2019. febr. 17. 22:48
6/8 anonim válasza:
Ha nem nyúlik bele túlságosan a képbe, akkor le tudod vágni a kép alját, hogy ne látszódjon az árnyékod. Ettől mondjuk nem marad méretarányos a kép, de ha ez nem baj, akkor ez egy megoldás lehet.
2019. febr. 18. 01:24
7/8 anonim válasza:
Nem az
2019. febr. 18. 03:59
8/8 anonim válasza:
Ha egyszínű, egyszerű felületen van az árnyékod (pl. aszfaltos út), akkor könnyen eltüntethető onnan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!