Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hol kellene elkezdeni az...

Hol kellene elkezdeni az zenészi karrieremet?

Figyelt kérdés

Nem valami nagy dolgokra gondolok,mielőtt bárki bármi fa**ságok mondana,hogy menjek az X-be meg blablabla...

Remekül előtudok adni bármilyen Jazz zenét,és szeretnék ezzel foglalkozni,mint annak idején a nagy Frank.Szeretnék bárokban,esetleg esküvőkön fellépni,de nem tudom a kezdő lépéseket.Esetleg próbáljam meg az utcán először ? Erősítő meg mikrofon azt zsa ? Szerintem ez is remek ötlet,ez az utcazenész cucc.Szerintetek ? Hol kellene kezdeni?

2018. nov. 18. 17:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem,inkább az irreleváns kategóriába !
2018. nov. 19. 15:12
 12/19 anonim ***** válasza:
Melyik másik országokba jársz gyakran? Talán ha több helyen is próbálkozol, valahol felfigyelnek rád. Nem biztos, hogy itthon könnyű zenészként befutni, sokszor inkább szerencse kell hozzá, mint tehetség. Melyik országokban töltesz még sok időt?
2018. nov. 19. 17:52
 13/19 Mojjo ***** válasza:

Zenészapró, gsfanatic, keress jazz zenekart, ha érdekel. A bárzenélés, amit valaki említett, is tök jó ötlet. Az X-faktor egy jazz zenésznek teljesen felejtős. (EZt inkább a többieknek mondom, nem neked.)

És ne csak instára töltögess, csinálj egy youtube fiókot magadnak.

Mutatnál esetleg pár felvételt? Kíváncsi vagyok nagyon.

2018. nov. 20. 04:06
 14/19 A kérdező kommentje:
Persze,ha küldtök e-mailt privátba,akkor szívesen küldök.
2018. nov. 21. 16:53
 15/19 anonim válasza:
Hú,hát nekem elküldte és meg kell hagyni,hogy nagyon jó hangja van.Nem tökéletes,de szerintem egyedi ! Így tovább !:)
2018. nov. 26. 10:09
 16/19 anonim ***** válasza:

Zenekart keress, akiknek mar van vallalasuk. Ha tenyleg olyan jo vagy, ahogy mondod, siman felvesznek.

Vagy hazalhatsz ettermeknel, baroknal, hogy nem-e keresnek elozenet. Az elejen ingyen is elvallalhatod par napig, vagy minimalis osszegert.

Kerdes viszont, hogy ok hogy jazz zene megy, de egyedul fellepeshez irto nagy repertoar kell minden mufajbol. Csak jazzrepertoarral nem allhatsz ki a szorakoztato iparban. Kiveve, ha direkt ilyem jellegu a hely, de meg akkor is kell sok egyeb mufaj melleje, kerni fogjak.

2018. nov. 26. 18:15
 17/19 anonim ***** válasza:
Milyen országokba jársz gyakran?
2018. nov. 26. 19:50
 18/19 anonim ***** válasza:

Köszi, hogy elküldted, szerintem is zenekart kellene találnod, vagy hirtelen megtanulnod zongorán kísérni magad. :) A karaoke nem igazán illene ehhez a stílushoz.

Eszembe jutott, hogy száz éve egy kisebb hotelben voltunk hosszúhétvégén, és az egyik este felépett egy tehetségkutatós páros (a kalapos lány a szőke pasijával). Nekem tetszik a csaj hangja meg kb. a stílusuk is, tehát elhallgatom egy vacsoránál, de elég durva így belegondolni, hogy tudnak is, ismertek is, és egy szálloda éttermében zenélnek 50 embernek, ami még rendben is volna, de azok az emberek elsősorban enni mentek oda ők meg a háttérzene szerepét töltik be. Értitek, hogy nekem már az a zenei karrierem csúcsát jelentené ha nem zavarnának el onnan ahol énekelni kezdek, de ez valahol akkor is elkeserítőnek látszik, még ha meg is érte nekik anyagilag az egész. Ebből gondolom, hogy csak úgy ismeretlenül sokkal nehezebb. Keresni kellene egy bandát.

2018. nov. 26. 22:50
 19/19 A kérdező kommentje:

Na hát köszönöm a válaszokat.

# 15 : Persze,tudom,hogy nem tökéletes,de ha hallottál volna 3 évvel ezelőtt,hááát elég para.:D De szerintem ennek így van rendjén,hogy magamat tanítom énekelni,és nem pedig énektanárhoz járok.

# 17 : Ausztriába néha,de azok az emberek...fuj.

# 18 : Igen,jó lenne,csak nincs időm jelenleg sajnos.:(

És igen.Belegondolva egyébként így tényleg elég fura a szituáció,de hé.Azt csinálták amit ők szerettek,és ráadásul pénzért.:D

2018. nov. 27. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!